Edinburghin matkaan on enää tovi ja reppu on nyt pakattu. Olen ollut pakkaamisen suhteen ajoissa ja nyt ei tarvitse enää kuin lähteä kentälle, kun check-in on jo tehty ja tarpeelliset paperit tulostettu. Luvassa neljä päivää Skotlannissa, vihdoin! Täällä ollaan jo täpinöissä.
Reppuun pakkasin:

*vaihtomekko, toppi, alusvaatteita
*passi, lentoliput, kännykkä, kamera, matkavakuutuskortti, eurooppalainen sairaanhoitokortti, Visa, Visa electron ja käteistä
*kameran laturi ja adapteri
*minilukko (yhteishuoneessa yövytään, varmuuden vuoksi mukana)
*pyyhe
*muovipussi likapyykeille
*hygieniatarvikkeita
*pieni vihko ja pari kynää muistiinpanoja varten
*ristikkolehti lentomatkoille
*pienempi reppu, jota käytän paikan päällä


Olin ensin ottamassa pientä laukkua mukaan, mutta sitten päätinkin ottaa repun, jota käytän muutenkin joka päivä Suomessa. Muistelin viime syksyistä Lontoon matkaa, jolloin takki päällä oli vuorotellen kylmä ja kuuma, minkä vuoksi minun piti kantaa takkia välillä kädessä ja en pidä siitä, vaan haluan pitää käteni vapaina. Juon myös vettä paljon ja kamera tietysti kulkee mukana, joten reppuun nuo mahtuvat paremmin ja kehoa liikaa kuormittamatta. Edinburghiin on ilmeisesti myös luvattu vähän sadetta, minkä vuoksi saattaa olla tarpeen ostaa pieni sateenvarjo paikan päältä ja se olisi hyvä myös mahtua reppuun.

Näillä mennään, mutta tietysti jos jotain oleellista jää puuttumaan, niin käydään sitten ostamassa paikan päältä.


En välttämättä tule kirjoittamaan matkan päältä mitään, joten palaan blogin puoleen viimeistään ensi viikonloppuna!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

6 kommenttia:

 1. Hauskaa matkaa, varmasti ihan huippureissu :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mahtavaa reissua, kuvia jo odottelen! Toivottavasti Skotlannissa on paremmat ilmat kuin Lontoossa (täällä on sateisinta ja koleilta vuosiin!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli mahtava reissu! Säät oli kyllä yllättävän kylmät, Edinburghissa ei juuri aurinkoa näkynyt, mutta Glasgowssa oli lämpimämpää. Oli kuitenkin mukavan vehreää, joten ei nuo säät haitanneet, kun sadetta ei kuitenkaan tullut.

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!