Matkakumppanini, kuin myös monet reppureissaajat netissä, olivat hehkuttaneet Phi Phiä niin paljon, että odotukseni olivat korkealla. 

Olimme Phuketista matkatoimistosta varanneet kyydit Phi Phille ja minibussimme nouti meidät hotellistamme sovittuun aikaan. Bussi vei meidät satamaan, jossa nousimme täynnä olevaan laivaan, joka kuljetti meidät saarelle. 
Laivan lähestyessä satamaa ehdin hetken ihastella upeita maisemia, mutta heti maihin päästyämme alkoi hotellien myyminen ja tyrkytys. Päätimme lähteä satamasta samantien ja katsastella majapaikkoja sekä ruokapaikkaa omin nokkinemme. Muutamasta hotellista myytiin kalliita huoneita, mutta me päädyimme yksinkertaisempaan huoneeseen. Maksoimme huoneesta hieman enemmän kuin Phuketissa, mutta emme saaneet läheskään yhtä hyvää huonetta. Siihen kuitenkin tyydyimme, mutta alku saarella ei ollut kovin lupaava. Emme olleet ennen saarelle tuloa miettineet kuinka kauan tulisimme siellä viipymään, mutta päätimme samantien, että jäämme vain kahdeksi yöksi ja jatkamme matkaa Samuille.
Phi Phi oli OK. Saaren ahtaat kadut ja suuret turistimäärät saivat sen vain tuntumaan liian hektiseltä. 

Rannoilla oli kyllä melko tyhjää, mutta kahvilat ja ravintolat olivat niin täynnä porukkaa, että paikka ei vain napannut. Jäi minulta silti saaresta hyviä muistoja. Bongasimme majapaikkamme pihalta paljon kissoja, joita oli kiva silitellä ja muistan yhden ravintolakokemuksen meren äärellä ihanan rentouttavana. Maisemat olivat myös upeat ja niitä kelpasi katsella. Olin silti tyytyväinen, kun boottimme parin päivän jälkeen lähti satamasta ja olimme matkalla Krabille yöksi, josta matka jatkui myöhemmin Samuille.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

4 kommenttia:

 1. Kovin pilviset säät teillä oli Phi Phillä ja aikaisemmin Phuketissa, mutta valtavan ihana pikku kisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvistä tosiaan oli, ainakin kuvauspäivinä :). Se muuten vähän taisi hämätä meitä, kun aurinkoa ei aina näkynyt kunnolla ja rasvaa tuli leviteltyä huolimattomasti, niin eiköhän iho sitten loistanut kivan punaisena ekan päivän iltana Phi Phillä...
   Kisut olivat kyllä niiiin suloisia!

   Poista
 2. Et varmaankaan menettänyt mitään. Minulle jäi Phi Phistä sama mielikuva kuin sinulle: paikka on OK, mutta siihen se sitten jääkin. Aivan liikaa porukkaa, aivan liikaa tyrkyttäjiä. Toki maisemat ovat hienot, mutta hienoja maisemia Thaimaassa riittää muuallakin. Kiva, että tuli käytyä, mutta toista kertaa tuskin tarvitsee mennä.

  Toivottavasti kirjoitat Samuista! Siellä ei ole tullut käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä, mahtavia maisemia löytyy niin monesta muustakin paikasta Thaimaasta, että pelkästään niiden takia en jossain yhdessä paikassa viihtyisi. Kiva kuitenkin, että kävin, sainpahan muodostaa oman mielipiteeni :).

   Kirjoitan kyllä lyhyesti Samuista ensi tekstissä!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!