Syysterveisiä Tampereelta, jota on viime päivät aurinko hellinyt ihanasti. 

Keltaisuus on voimissaan ja ulkona tulee ajoittain postikorttimaisemia eteen. Olen matkakuumetta laskeakseni etsinyt kodin lähettyviltä uusia kulmia ja kyllähän noita yllätyksiä, upeita asuintaloja etenkin, on tullut vastaankin.
Oma koneeni lähti viikko sitten huoltoon ja on siellä vieläkin, joten siitäkin syystä täällä blogissa voi olla melko hiljasta vielä muutaman viikon ajan ennen kuin lähtö koittaa. Huomenna tulossa on kuitenkin vieraspostaus, joten päästän välillä täällä blogin puolella jonkun muun näppäimistöjä hakkaamaan. Ja jokunen postaus on vielä roikkumassa luonnoksissa, jotka voisi päästää julkisuuteen ennen uusia tuulia.

Vaikka en ole omassa blogissani juuri vieraillutkaan, niin kännykkää hyödyntäen olen pysynyt perillä maailman menosta ja matkakuumeisena olenkin lukenut alan uutisia, kuunnellut matkakappaleita, nojatuolimatkaillut muiden blogeja lukien ja hyödyntänyt tietysti myös kirjastojen loistavaa valikoimaa. Muutama tunti menee nopeasti kun istahtaa sohvalle ja ottaa vinon pinkan matkakirjoja vierelle, eikö vain? Tai vastaavasti eksyy googlailemaan matkabiisejä ja eteen tulevien hyvien kappaleiden määrä on loputon.

Erästä videota eksyin taas muutaman kuukauden tauon jälkeen katselemaan. Matt saa aina hymyn huulille. Moni on varmasti yhden tai kaikki videoista nähneet, mutta tämän videon yksityiskohtia jaksaa katsella useammankin kerran.Nyt voisi jo laskea päiviä... Kohta päästään ulkomaille reissailemaan taas ja varsinkin ajatus Roomasta saa hymyn huulille.

Ciao!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

8 kommenttia:

 1. Hitsi että tekisi mieli lähteä ensi kesänä tuonne Sveitsin Lauterbrunnenin alueelle. Ihan mahtavia maisemia, ihan unelma kohde tälläiselle vuori fanaatikolle ;D Heh. Tulevaa New Yorkin matkaa säästellessä ei silti auta muu kun katsoa mihin kaikkeen rahat piisaa :) Haaveilla aina voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin noita maisemia haluaisi päästä ihailemaan paikan päälle! Tietysti hienoja maisemia on niin monessa paikkaa ja noita kirjoja lukiessa ja katsellessa se matkakuume nouseekin uusiin mittoihin kun äkkiä haluaakin kaikkialle :D

   Oih, mutta teillähän on niin kiva kohdekin mielessä, että varmasti sitä säästää ihan mielellään rahoja New Yorkiinkin :).

   Poista
 2. Täällä vähän samat fiilikset :) Mä olen vielä vähän salaperäinen näiden mun suunnitelmien kanssa, kun jotkut asiat ovat vielä vähän vaiheessa...mutta pian vouhotan minäkin blogini puolella :D Sen verran vinkkaan, että aika samat on meillä mieltymykset matkakohteen suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, salaperäisyys on kiva juttu, jäänkin odottelemaan paljastuksia suunnitelmiesi suhteen :)

   Poista
  2. http://kinttupolulla.blogspot.fi/2013/10/paljastusten-aika.html

   Poista
 3. Tuo 1000 places to see before you die on ollut omallakin lukulistalla joskus. Laskin silloin, monessako kirjan paikassa olen käynyt, ja lopputulos oli se, että aika vanhaksi pitää elää, että saa kaikki kierrettyä :D Usein on kyllä juurikin niin, että nuo matkakirjojen upeat kuvat kasvattavat matkakuumetta entisestään, ja haluaisi käydä ihan joka paikassa, Kunnes tajuaa, että ehkä aika ja raha eivät ikinä tuu siihen riittämään... Onneksi eilen tuli kuitenkin varattua lentoliput, niin nyt saa ihan konkreettisesti suunnitella tulevaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on ollut kiva selailla ennenkin, vaikka mukana on paljon paikkoja, joita itse en edes koe niin mielenkiintoiseksi tai välttämättömiksi paikoiksi nähdä (kuten hotelleja). Mutta nyt kun tuota lueskelin niin laskin myös, että kuinka monessa paikkaa olen itse käynyt ja aika säälittäväksi jäi luku, 1-2 prosentin luokkaan :D

   Luinkin eilen suunnitelmistasi, kuulostavat hyvältä! Varsinkin Malesia-osasto, Singaporelle kun en itse niin lämmennyt. Juuri muutama päivä sitten puhuttiin kuinka positiivisesti Malesia on jäänyt mieleen. Sinne on vielä päästävä uudestaan, pelkästään jo ruoan ja ihmisten takia!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!