Aurinko paistaa vihdoin täydeltä taivaalta! 

Tänne tullessamme meitä hellittiin helteillä, mutta niiden jälkeen oli viikon ajan kovin pilvistä ja viileää. Sadettakin ropisi taivaalta yhtenä iltana. Nyt on pari päivää ollut taas sen verta lämmin, että terassilla on kelvannut istuskella vähissä vaatteissa. Alhaalla kaduilla lämpö vielä heittelee ja iltaisin pitää takki heittää päälle kun ulos lähtee.

Aika on mennyt jotenkin kovin nopsasti, mehän olemme olleet kohta kuukauden reissussa! Täällä Espanjassa ei olla tosiaan vielä kovinkaan paljon liikuttu, Fuengirolaan lähinnä tutustuttu.

Yksi reissu tehtiin kyllä jo Torremolinokseen ja tänään suuntaamme sisämaahan Rondan kaupunkia ihastelemaan, mistä olen todella innoissani! Ronda näyttää kuvissa niin kauniilta. Olimme ensin ajatelleet auton vuokraamista, hinnat kun ovat edullisilta näyttäneet. Varsinkin jos laskee, että päiväretkiä olisi kiva tehdä useampaankin paikkaan ja kustannuksia tulee bussimatkailustakin. Turhauduimme kuitenkin melko pian suureen tarjontaan ja valtaviin hintojen sekä vuokrausehtojen eroihin. Sekä myös siihen tosiasiaan, että eipä meillä mitään vakituista pysäköintipaikkaakaan tässä keskustassa ole. Voi olla, että palataan asiaan myöhemmin Málagassa, saa nähdä. Kyllä tuo bussilla matkusteleminenkin hauskaa on.

Olemme siis päättäneet mihin tästä lähdetään ja kovin kauaksi ei tosiaan mennä, vaan Málagan itäpuolelle suunnataan seuraavaksi. Siellä vietetään sitten joulukin, mikä kalenteria vilkaisemalla näyttää olevan ihan pian, hui! Palaan kuvilla ja höpinöillä näistä päiväretkistä myöhemmin.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä :) Oltiin itseasiassa eilen Malagassa ja tykättiin kaupungista kovasti! Ja Rondaan on pakko päästä käymään myöhemmin. Meille tulee vieraita Suomesta parin viikon päästä, niin vuokrataan porukalla auto ja varmaan silloin suunnataan Rondaankin. Mutta bussillakin pääsee mainiosti ja jännääkin se on kapeilla vuoristoteillä :) Oli tosiaan hieman vilpoista viimepäivinä, jos nyt niin voi Suomalaisena sanoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, luinkin tekstisi Málagasta :). Porukalla tuo auton vuokraaminen varsinkin kannattaa, tulee halvemmaksi kulkea sillä, vaikka bensan hinnat ovat melko korkealla täälläkin. Mutta tosiaan on siinä bussimatkailussakin puolensa! Tosin tuo jännitys vuoristoteillä ei minun mielestäni kuulu niihin :D. Moottoripyöräilijänä itseasiassa kulkisin mielelläni nuo vuoristomatkat kaksipyöräisellä.

   Tietenkin kun Suomeen vertaa, niin ei voi sanoa, että täällä kylmä olisi :).

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!