Fuengirolassa alkaa aika loppua ja tämän viimeisen viikon aikana olen havahtunut siihen, että paljon olisi vielä kaikkea kivaa tekemistä täälläkin päin. 

Liian moni kuppila on jäänyt testaamatta ja löytyy noita katujakin vielä, joita ei ole tullut tallattua. Odotan kuitenkin maisemanvaihdosta innolla, varsinkin kun ei mennä kauas. Mielekästä vaihtaa toisenlaiseen ympäristöön, mutta silti liikkua vain tunnin verran. Málagaan on Fuengirolasta kolmisenkymmentä kilometriä ja meidän asunnolle vielä joitakin kilometrejä päälle. Tällä kertaa ei majoituta ihan ydinkeskustassa, vaan hieman syrjempänä, kuulemma mukavalla alueella ja kävelymatkan päässä keskustankin touhuista.Ennen Málagaa meillä on kuitenkin vuorossa vielä yksi päiväretki täältä Fuengirolasta käsin (Rondan matkasta julkaisen pian tekstiä ja kuvia) ja tällä kertaa vaihdamme maatakin. Kohteena on siis kaunis Gibraltar, mistä olen itseasiassa kirjoittanut aiemminkin lyhyesti, kun itse olen siellä monta vuotta sitten käynyt. Aikanaan pidin paikasta kovasti ja onkin kivaa päästä käymään siellä toistamiseen!

Tämä päivä on muuten Espanjassakin pyhäpäivä. Samaan aikaan kun te siellä juhlitte itsenäisyyspäivää, juhlivat espanjalaiset täällä Espanjan perustuslain päivää.

Mutta lähtö koittaakin ihan näillä minuuteilla, mars matkaan!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

 1. Odotan innolla juttuja Malagasta ja Gibraltarista :) Ollaan käyty Malagassa kolme kertaa ja on kyllä vakuuttanut joka kerralla. Minnepäin Malagaa muutatte? Nyt viimeisimmällä reissulla käytiin kasvitieteellisestä puutarhassa, josta pistänkin tänään blogiini kuvia. Gibraltarille olisi myös tarkoitus mennä käymään, jossa kiinnostaa kovasti ne jyrkät rantakalliot ja siellä asustelevat apinat! Meillä on muuten tänään triplajuhlat. Vietetään Tomin kanssa 13-vuotispäivää noiden juhlapyhien lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulimme juuri Gibraltarilta ja ihana paikka! Ja siis nimenomaan sen vuoren, maisemien ja apinoiden takia :).

   Kivaa, että olet tykännyt Malagasta! Odotan kanssa innolla siihen tutustumista. Haluan myös käydä tuolla kasvitieteellisessä puutarhassa! Muutetaan Malagan keskustasta itään, keskustaan on joku 5-7 kilometriä matkaa. En itseasiassa edes tiedä alueesta vielä tarkemmin mitään, mutta pianhan sen näemme millaista siellä on :)

   PALJON ONNEA TEILLE!!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!