Kuten blogia aiemmin seuranneet huomaatte, blogilla on muuttunut nimi, osoite ja ulkomuoto. Tästä päivästä lähtien blogi kulkee nimellä CURIOUS FEET.

Voin sanoa, että olen todella helpottunut, että tämä päivä vihdoin tuli! Olen halunnut tehdä blogiini merkittäviä muutoksia jo viime kesästä lähtien. Hiljalleen olen ottanut asioista selvää ja tutustunut esimerkiksi HTML-koodeihin, blogialustoihin ja etsinyt luotettavaa domain-myyjää ja tietenkään en ollut mitään näistä aiemmin tehnyt, joten hommaa on ollut.

Suunnitellessa päässäni pyöri monia ideoita, mutta koska olen edelleen vielä opintojen alussa näiden tietoteknisten asioiden kanssa, niin valitettavasti en saanut tästä(kään) versiosta sellaista kuin alkujaan suunnittelin. Teema hieman temppuilee, joten edessä voi siis olla vielä muutoksia blogin ulkomuodon suhteen. Esimerkiksi valokuvien haluaisin olevan isompia, kuten ne olivat vanhassa versiossa, ja muitakin juttuja pitää tässä vielä jossain vaiheessa laittaa kohdalleen. Kehitysehdotuksia saa laittaa!


MITEN BLOGIA VOI JATKOSSA SEURATA?

Blogi löytyy edelleen myös Facebookista, nimi vain on vaihtunut.

Uuden osoitteen päivitin Blogilistaan ja pian osoite pitäisi myös vaihtua Blogloviniin.

Ja nykyään blogini löytyy myös Instagrammista!

Mikäli luet Bloggerin kautta blogeja, niin en ole varma ohjaako Blogger suoraan tänne uuteen blogiin. Oletettavasti, mutta mikäli näin ei ole, tarvitsee sinun vain päivittää Bloggerin lukulistaan blogin uusi osoite (Lukuluettelo -> Lisää).


TERVETULOA MATKAAN MUKAAN!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

34 kommenttia:

 1. Automaattisesti blogger ohjasi minut tänne sivuille, eli täällä ainakin toimii moitteetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana, hyvä kuulla, että ohjasi suoraan tänne :)

   Poista
 2. Hetki meni, ennen kuin tajusin mistä blogista on kyse :P Näköjään automaattisesti päivitti sen tuonne Bloggerin lukulistaan.. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tota olisin kyllä voinut tuohon tekstiin mainita blogin vanhan nimen :D. En taas ajatellut ihan loppuun asti.. mutta kiitos ja hyvä kun ohjasi suoraan!

   Poista
 3. Kai voinet myös kertoa, mikä on muutosten taustalla. Miksi esim. uusi ulkoasu ja nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syitä nyt on useampia, pelkästään jo muutoksen kaipuu. Ja kansainvälisempi sekä lyhyempi nimi helpottaa jo esim. kommunikointia. Siinä pari syytä :)

   Poista
  2. Kirjoittelet varmaan suomeksi myös tulevaisuudessa, joten mitä hyötyä kansainvälisestä nimestä?

   Poista
  3. Mikäli joskus kirjoitan myös englanniksi, en voi tehdä sitä pitkällä suomenkielisellä nimellä (tai voin, mutta en halua).

   Poista
  4. Nyt kun oon tänä iltana ehtinyt tutustumaan tähän blogiin, niin sanoisin, että ulkoisesti ihan mukavan näköiset sivut. Ainakin niitä on helpompi käyttää.

   Mutta näin pitkäaikaisena lukijana ja kommentaattorina haluaisin mainita, että blogin nimen vaihtamisesta oon ikävä kyllä hieman eri mieltä. On totta, että PRM-oli ehkä liian pitkä nimi, vaikkakin mielestäni loistonimi matkablogille. Uudessa nimessä ei sinänsä ole mitään vikaa, olet utelias ja jalathan sitä matkalaista vievät eteenpäin, joten ihan hyvin keksitty. :)

   Mutta miksi ihmeessä se piti kääntää englanniksi? Miksi? Esim. "Uteliaat jalat" herättäisi ainakin itsessäni enemmän mielenkiintoa.

   Esim. jos näkisin näiden blogien nimet ekaa kertaa, herättäisivät ne itsessäni enemmän mielenkiintoa vierailla sivuilla kuin yksikään englanninkielinen bloginimi: Suuntana maailma, Kaukokaipuu, Myötätuulessa, Kinttupolulla, Reissuesan matkablogi, Pingviinimatkat jne. (vain muutamia mainitakseni).

   Tämä on tietenkin vain oma mielipiteeni, ehkäpä muut vakituiset lukijat on asiassa toista mieltä...

   Poista
  5. Kiva kuulla, että on helpompi käyttää! Johtuuko se siitä, että sivut ovat selkeämmän näköiset vai? Toimiiko muuten kännykässä vai lataako esim. kuvia hitaasti? Itse kokeilin tabletilla ja sillä ainakin näytti hyvältä, mutta näitä sivuja kun olisi hyvä testata useammilla vehkeillä.

   PRM oli omasta mielestänikin ihan hyvä nimi (tai ainakin kuvaava), mutta toisaalta myös vähän rajoittava ja tosiaan pitkä sekä hankala käyttää ulkomailla. Uteliaat jalat on tosiaan hyvä nimi suomeksikin ja harkinnassa olikin, että ottaisinko ns. kaksoisnimen, mutta päädyin kuitenkin pelkkään englanninkieliseen nimeen. Nimen muuttamista harkitsin pitkään enkä haluaisi tehdä sitä jatkossa toistamiseen mikäli päädyn kirjoittamaan myös englanniksi.

   Haha, mainitsit sitten monta blogisuosikkiani :D. Ja kyllä, olet oikeutettu mielipiteeseesi ja KIITOS siitä :)

   Poista
 4. Tovi sitten vastaavalaisen muutoksen tehneenä täytyy sanoa että alku aiheutti enemmän kuin vain harmaita hiuksia, mutta loppupeleissä olen kyllä todella tyytyväinen... onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Muutos on ollut kieltämättä kärsivällisyyttä koetteleva juttu... Nämä omat teemat kun ei toimi yhtään niin hyvin kuin valmiit vaan vaativat HTML-osaamista. Sinä vielä vaihdoit Worpressiin. Nostan hattua, harjoittelin sitä itse hetken ja luovutin :D. Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa sitten. On tämä opettelu kyllä ollut todella palkitsevaakin!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Omia silmiäni häiritsee muutama seikka, mutta katsotaan josko saisin ne pian korjattua!

   Poista
 6. Tosi kiva tama uusi ulkoasu/blogi! Vitsit kun osaisi itsekin tehda :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :). Sulla on kyllä nyt jo tosi kivat sivut! Mutta jos haluat muutoksia niin eikun vaan koodeja kokeilemaan :D. Tosin kyllähän näitä malleja voi valkata vähän helpomminkin väsättäviä :). Sellaisia missä ei tarvitse niin paljoa sotkeentua noihin koodeihin, mutta sitten pitää olla tyytyväinen kaikkeen mallin mukana tulleisiin fontteihin ym.

   Poista
 7. Kaunis ulkoasu, hyvät värit! Ja uusi nimi on musta ihan loistava :) Ja Blogger ohjasi suoraan tänne, eli ei mitään ongelmia seuraamisen jatkamisessakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :). Hyvä, että ohjasi suoraan! Pääsin sitten sen suhteen helpolla :)

   Poista
 8. Oikein hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 9. Wau!! Täällä tosi isoja muutoksia mutta hienolta näyttää!! :)

  VastaaPoista
 10. Mukava yllätys tämä blogisi uudistaminen, näyttää todella hyvältä ja selkeältä! Uusi nimi on mielestäni tosi osuva ja sopii juuri tähän blogiin mainiosti. Vanha nimikin oli toki hyvä, mutta tämä uusi nimi antaa varmasti enemmän liikkumatilaa postausaiheidenkin suhteen ja antaa mielestäni jo heti alkuun kuvaa myös kirjoittajan persoonasta :) Jes, tästä on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna sanoistasi! Sinun kanssa olikin vähän puhetta kauan sitten tästä nimiasiasta. Tosiaan koen tämän nimen ns. avarampana kuin edellisen, joten olen muutokseen todella tyytyväinen.

   Poista
 11. Hurjan hienolta ja tuoreelta näyttää!! Ilo lukea! Hyvä Teea!

  VastaaPoista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!