Päivä oli Super Bowl Sunday. Toisin sanoen hyvin tärkeä päivä urheilullisesti kun jenkkifutiksen kaksi parhainta pelasivat toisiaan vastaan ensimmäisestä sijasta. 

En välitä amerikkalaisesta jalkapallosta tuon taivaallista. Minun suosikkini on se oikea futis, missä palloa todella potkitaan jalalla suurimman osan aikaa. Kun olimme päättäneet mennä etsimään rooftop- baaria, emme olleet tietoisia siitä, että päivä sattui olemaan urheilukulttuurissa vuoden suurimpia ja sehän tarkoittaa tietysti yleensä myös sitä, että baarit ovat täynnä porukkaa.Me pääsimme kuitenkin vaivatta sisälle C-Level Rooftop Terrace - baariin ja mahduimme jopa liikkumaan. Kipusimme koko matkan ylös korkeimmalle levelille, mikä sekään ei lopulta kovin korkealla ollut. Raaskimme ostaa vain yhden 10 dollarin oluen, minkä joimme puoliksi aurinkoa katsellessa. Näkymät olivat hienot ja itse baarikin viihtyisä. Kyllä siellä kelpasi maisemia ihailla. Sekä ihmetellä miksi rannalla seisoo poliisiautoja, ambulanssi ja paloauto. Toivottavasti kenellekään ei ollut käynyt hullusti.


Sitä yhtä törkyhintaista olutta enempää emme halunneet paikassa juoda, joten kun aurinko oli painunut mailleen, me suuntasimme South beachin yöhön etsimään kauppaa ja bussia kotibaarimme tykö. Paikka ja auringon laskun näkeminen oli oluen arvoinen. Yllätyimme kuitenkin siitä miten vaikeaa Miamissa, korkeiden rakennusten kaupungissa, oli löytää korkealla olevaa näköalapaikkaa.

Satutko sinä tietämään pääseekö johonkin Miamin korkeaan rakennukseen maisemia ihailemaan?


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

 1. Olen käynyt Jenkeissä katsomassa sekä baseballia että korista, vaikkei kumpikaan kiinnosta. Ovat mielenkiintoisia tapahtumia. Stadioineilta ei kyllä ole ollut tuollaisia näkymiä - mutta olut on ollut halvempaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole myöskään kiinnostunut baseballista tai koriksesta. Paikan päällä voisin toki käydä katsomassa jonkun ottelun, myös amerikkalaista jalkapalloa voisin mennä katsomaan, onhan se ihan erilaista stadionilla kokea kuin telkkarista katsoa. Tosin mikään automaatio ei ole, että siellä stadionilla näkisi yhtään sen paremmin, siitäkin on kokemusta. Mutta edelleenkin, kokemuksena erilainen ja siksi kiehtova vaihtoehto. Ehkä joskus tulevaisuudessa.

   Mukava kuulla kokemuksistasi! Ehkä sitä raaskii sitten ostaa useamman oluen, jos paikan päälle joskus ehtii :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!