Floridan roadtripin aikana Naplesissa päädyimme sattumalta vähän erilaiseen motellihuoneeseen.

Meidän valitsema motelli Spinnaker Inn, on ihan perusmotelli eli rivitalomainen rakennus (tai itseasiassa viisi sellaista), jonka jokaisen huoneen edessä on sille varattu autopaikka. Motellissa on ilmainen wifi, uima-allas ja kolikoilla toimivat pari pesukonetta sekä samanhintainen kuivuri.

Päädyimme tähän motelliin puhtaasti siitä syystä, että se oli alueen halvin, hintaeron ollessa useampi kymmenen euroa muihin majapaikkoihin nähden. Yhdysvaltalaisten matkailijoiden silmissä hotla on arvosteluiden perusteella rähjäinen, mutta meidän silmiin paikka näytti ihan tavalliselta motellilta vastaanottoineen ja yleisilme oli hyvin normaali. Kunnes siis päästiin huoneeseen.
Ensimmäisenä huoneeseen päästyämme katseemme kiinnittyivät tauluun missä pariskunta makaa rannalla toistensa päällä suudellen. "Mielenkiintoinen valinta hotellihuoneen seinälle", ajattelin, "mutta ihan hieno kuva". Sitten katse kiinnittyi toiseen tauluun mikä oli jo paljon erikoisempi. Taulussa esiteltiin erilaisia seksiasentoja punaisella penkillä. Ja ei liene sattumaa, että erikoisen taulun edessä oli taulun kuvituksessa käytetty samankaltainen punainen penkki.
Siinä vaiheessa kun huomasimme tangon sängyn vieressä, katossa sängyn yläpuolella olevan peilin sekä huoneen nurkassa olevan suihkun minne oli suora näköyhteys sängystä, niin ymmärsimme, ettei tämä ihan perushuone tainnut olla. Vielä kun sattui olemaan se kaikista syrjäisin huone talon päädyssä.

Emme tiedä oliko hotellissa useampikin tällainen huone, mutta mitä ikkunoista sisälle kurkin ja pariakymmentä muuta huonetta uteliaisuudesta tutkin, niin toista samanlaista en löytänyt. Vain viereisessä, muuten tyyliltään neutraalissa huoneessa, oli huoneen keskellä tanko. Liekö siellä vielä remontti kesken? Olimme kuitenkin hyvin tyytyväisiä saamaamme erikoishuoneeseen, joka kokolattiamatosta huolimatta oli siisti ja tarjosi hyvät yöunet. Palvelukin respassa pelasi. Punaisella penkillä tosin en jostain syystä juuri aikaa viettänyt.Arvostan majapaikan valinnassa kolmea seikkaa merkittävästi: hintaa, persoonallista sisustusta sekä palvelua.

Erikoiset hotellihuoneet ja persoonalliset kämpät ovat siis minulle jopa yksi syy matkustaa ja en malta odottaa esimerkiksi teknologian kehittymistä siihen suuntaan, että ketjuhotellienkin tarjonta muuttuu mielenkiintoisemmaksi. Useinhan keskihintaiset, Suomessa jopa kalliit, hotellit ovat persoonattomia ja toistensa kopioita, joten hinta ja persoonallisuus, sekä sisustuksessa että yksilön huomioon ottavassa palvelussa, on usein helppoa yhdistää majapaikkaa valitessa. Floridankin reissun halvimmat huoneet olivat mielenkiintoisempia vaihtoehtoja kuin seuraavaksi halvimmat huoneet tylsistä ketjuhotelleista.

Toki poikkeuksia löytyy ja tulevaisuutta odotankin siksi innolla. Ehkä pian ei ole edes olemassa ns. normaalia hotellihuonetta kun keskihintaiset ketjupaikatkin ovat jo lähteneet tavoittelemaan yksilöllisempiä hotellihuoneita. Muutosta odotellessa.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

16 kommenttia:

 1. Ennustan, että sä saat kohta aika mielenkiintoisilla sanavalinnoilla hittejä Googlesta. :) Omiin alastomuuskulttuuria käsitteleviin postauksiin on tultu mitä omituisimmilla sanayhdistelmillä, puhumattakaan siitä, mikä hitti Grand Tetonsin kansallispuistosta tuli, kun mainitsin, että se on ranskaa ja tarkoittaa "Isot tissit".

  (Niin, ole hyvä vaan, tämä kommentti auttanee asiaa vielä eteepäin. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, ei muuten tullut mieleen, kiitos tästä :D. Hauska juttu muuten tuo kansallispuiston nimi! Roskakommenttien määrä voi myös nousta, minkä tajusin myös nyt. Jee... :)

   Poista
 2. :D Mulla yksi kestosuosikki blogissa on "Pompeijin eroottiset päivät " mahtaa lukija pettyä, kun vastassa on vaan vanhoja maalauksia ...

  Mutta noihin peileihin ym. Muutaman kerran ollaan oltu huoneessa, jossa on ollut pylvässänkyä, peiliä katossa, poreallasta (makkarissa ??) ja jos sun vaikka minkälaisia rasvoja ja vihjailevia lehtiä sekä videoita. Mutta vanha on vanha ja ei vaan aina jaksa. Tosin tollasta penkkiä ei olla vielä kyllä nähty käyttöohjeineen. Hymm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hauska kuulla! Voi sitä pettymyksen määrää kun vastassa onkin maalauksia :D. Olen nähnyt noita penkkejä aikaisemmin, mutta eipä ole tullut mieleen, että niitä voisi (onko tarkoitus?) käyttää tuohon hommaan.. :)

   Poista
 3. Aika hauskaa oli varmaankin tajuta pikkuhiljaa, millaisessa huoneessa olitte xD. Täytyy myöntää, etten ehkä koskisi tuohon punaiseen tuoliin edes pitkällä tikulla :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa kun tilanne valkeni vasta pikkuhiljaa. Kun ei kuitenkaan ollut selvästi porno, vain vihjaileva.

   Istahdin itse tuohon penkille ihan ajatuksissani hetken päästä saapumisestamme. Toni siihen kommentoi sitten jotain samantyylistä, ettei ehkä itse siinä istuisi ja makaisi. Sen jälkeen tuolin pinta ja mahdollinen historia alkoi häiritä minuakin ja en voinut enää rentoutua tuolilla, haha :D.

   Poista
 4. Hahaha, ei oo totta mikä mesta! Tuo jää varmasti ainakin mieleen jos ei muuta :D
  Näyttää ihan jopa perushotellihuoneelta. Vierailisin, ihan mielenkiinnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieleen jää varmasti! Ja tosiaan, kyseessähän on oikeastaan ihan perushotellihuone ja äärimmäisen tyypillinen motelli. Poikkeuksellisen vihjaileva vain. En kyllä tiedä miksi respan työntekijä päätti antaa meille juuri tämän huoneen kun motelli oli melkein tyhjillään.. :D

   Poista
 5. Hahahaha, voi ei :D Kaikkeen sitä voi kanssa törmätä. Onneksi huone kuitenkin muuten oli hyvä ja tarjosi mukavat yöunet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Hyvät yöunet saatiin ja voisin kyllä mennä toistekin :)

   Poista
 6. Heh, ainakin jäi tää huone mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri! On ihan kiva jos majapaikassa on jokin juju niin sitä ei hevillä unohda :)

   Poista
 7. Haha, mahtava huone!! Pitää olla persoonallisuutta :D Kivempi se on että huoneessa on jokin "juttu" (vaikka sitten vähän tällainen vihjaileva ;) kuin se, että kaikki huoneet ja hotellit olisivat toistensa kopioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Miila, että olet samaa mieltä tästä :)! Persoonallisuus tekee kokemuksista hauskempia!

   Poista
 8. Haha ihana huone!! :D Mä ostin 15-vuotiaana ton saman (ranta)taulun kun tulin kotiin jenkeistä! Varmaan ihan hauska kokemus ja pääasia, että oli siistiä! Mut voin kuvitella ekat mietteet, kun ootte huoneen nähneet ja ei oo vaikea arvata, miksei punainen sohva ole houkutellu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti, haha :D. Mä muuten mietin et oon ihan varmasti nähnyt ton kuvan ennenkin. Taitaa olla aika yleinen toi kuva tai sitten on vain hyvin samannäköinen. Hauska matkamuisto :).

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!