Se olis sitten elokuu, kesän viimeinen kuukausi.

Toistaiseksi kesä on ollut vallan mainio, aika vain menee turhan nopeasti eteenpäin. Takana on muun muassa kaupunkifestarit Tampereella, mökkireissu ystävien kesken, laatuaikaa siskojen kanssa huvipuistossa ja Flowparkissa sekä yksin metsässä rauhoittumista.

Tulevatkin viikot ja kuukaudet saavat hihkumaan ilosta, vaikka tulevaisuus on tuntematon. Päässä muhivat kaikenlaiset suunnitelmat. Lukkoon ei ole kuitenkaan lyöty mitään. Tosin töitä on hyvä tehdä ja opintopisteitä kerätä, koska jatkuvasti eteen tulevia lentotarjouksia en välttämättä pysty vastustamaan enää kovinkaan kauaa.


Onko mitään matkoja sitten jo varattu? 

Ei ole. Ja tiedättekö, se on aivan parasta juuri nyt. Voi tehdä mitä vain tai olla tekemättä. Tosin kotimaan seikkailuita on tietysti edessä vielä elokuussakin: festarit Helsingissä, telttailua ja metsäretkiä Pirkanmaalla tai kauempanakin, ehkä mökkeilyäkin.

En aio varmaankaan ihan vielä palata reaaliaikaisesti langalle, mutta ajastelen todennäköisesti tekstejä tänne jahka kerkeän. Halusin tulla kuitenkin lyhyesti välissä kertomaan tuoreampia kuulumisia. Instagrammia päivittelen satunnaisesti missä sitten huitelenkin. Ihanaa elokuuta!

Instagram: curiousteea
Facebook: Curious Feet
Twitter: CuriousTeea


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

7 kommenttia:

 1. Joskus on kieltämättä ihan paras juttu, kun ei ole mitään lukkoon lyötyjä menoja suunniteltu. :) Ihanaa elokuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri :). Kiitos Anu, nautihan elokuusta :)

   Poista
 2. Moikka!

  Hei kuule ei nyt liity tähän postaukseen, vaan oikeastaan kuinka matkustaa kevyesti kirjoitukseen. :) Oli vaan ihan pakko päästä kysymään että miten olet kuljettanut sun kookosöljyn reppureissuilla? Heh. Ootko siis ihan lasipurkin kanssa reissannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Janina!

   Kiva kun kysyit :). Ja vastaus on kyllä, lasipurkissa olen kuljettanut. En kylläkään siinä isossa alkuperäisessä vaan pienemmässä. Esimerkiksi vaniljapurkit sopivat kooltaan hyvin ja ne saa ottaa käsimatkatavaroihin. Kansi on myös tiukka, joten öljy ei vuoda. Tosin myös muovisia pieniä purkkeja (myydään varsinkin Saksassa monessa paikkaa) voi toki käyttää myös, itse vain pidän enemmän lasisista.

   Matkan pituus toki määrittää sen, että paljonko sitä öljyä tulee otettua mukaan. Omalla käytöllä se on riittoisaa, vaikka sitä kaikenlaiseen käytänkin, joten pieni purkki usein riittää parinkin viikon reissulle. Pidemmälle voi sitten ottaa enemmän mukaan tai ostaa paikan päältä lisää.

   Poista
  2. Kiitos! Oon varmaan vähän pönttö, kun tää on ollut yksi mun tulevan 4kk reissun suurista kysymyksistä. :D kuinka pysyä erossa synteettisestä kosmetiikasta myös reissussa ja miten hitossa roudaan mun kookosöljyt. Haha.Täytynee siis purkittaa pariin pikkupurkkiin. Shampoon ja kasvopesun onneksi saa paloina. :)

   Poista
  3. Ja tosiaan houkuttelee kantaaomat oilit täältä kun esim. Intiassa myyvät kookosöljynä jotain ihan muuta, en tie mitä, mutta ei mennyt kiinteäksi edes jääkaapissa. Vaikka kyllä Thaimaastahan nuo usein tännekin tulee. :)

   Poista
  4. Hah, kuule ei siinä mitään pönttöä ole :D. Tuo oli aikanaan yksi suurimmista kysymyksistä itsellenikin... :). Olen aina ollut kevyt pakkaaja, mutta aikanaan sitä otti mukaan vain vähän ja aina osti paikan päältä sitten lisää. Sitten muuttui kosmetiikka puhtaampaan, vaatimukset nousivat ja nykyään kun tosiaan kookosöljyä, mineraalimeikkejä ja muutenkin hyviä tuotteita ei myydä ihan joka kolkassa maailmaa, niin tulee mietittyä tarkemmin määriä, joita kuljettaa matkoille mukaan. Onneksi tosiaan paloinakin saa joitakin tuotteita :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!