Sisäänkäynnillä

Yksi kivoimmista matkustelun tarjoamista ihanuuksista on huvipuistot ja lapsille suunnatut museot ja leikkipaikat. Itseasiassa usein lukiessani matkakohteista infoa, syynään lasten kanssa-osiot melko tarkkaan läpi, koska siellä todennäköisesti on minua kiinnostavia vierailukohteita.

Syksyllä puisto oli koristeltu Halloween-teemalla

Pariisin Disneyland on huvipuisto, jossa viihtyy aikuiset keskenäänkin. Itse kävin siellä ensimmäisen kerran kaverini kanssa parikymppisenä ja toisella reissulla vein sinne pikkusiskoni syksyllä 2010. Haluan käydä puistossa kyllä vielä kolmannenkin kerran, vaikka Disneyworld Yhdysvalloissa tosin kiehtoo nyt jo enemmän.

Lempparini Kummituskartano

Suosittelen matkaa kaikille huvipuistofaneille. Lentoja saa välillä Pariisiin edullisesti ja kaupungista on nopeaa ja edullista matkata Disneylandiin, vaikken tarkkoja aikoja ja hintoja nyt muistakaan. Junia menee kaupungista jatkuvasti ja matka-aika taisi olla jotain puolesta tunnista kolmeen varttiin. Puistoon on tarjolla eri pituisia ja hintaisia lippuvaihtoehtoja, hintatietoja löydät tästä. Lippujen hinnat ovat reilusta 50 eurosta ylöspäin, mutta tarjouksia kannattaa seurailla. Itse olen molemmilla kerroilla ollut puistossa vain päivän, mutta jos haluaa aivan rauhassa kierrellä niin suosittelen olemaan ainakin kaksi päivää. Joihinkin laitteisiin voi olla pitkät jonot ja päivä menee nopeasti.

Merirosvoja!

Jos ostaa puistoon kuitenkin useamman päivän passin, niin Pariisia parempi vaihtoehto on varmasti yöpyä lähellä puistoa. Majoitustarjontaa on siellä melko paljon tarjolla, mutta varmasti yksi edullisimmista on Etap-hotel, jossa huoneiden hinnat ovat kuutisenkymppiä.


Kannattaa ehdottomasti käydä paikan päällä huvittelemassa!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

3 kommenttia:

  1. Kannattaa ehdottomasti käydä myös Californian Disneylandissa! :)

    VastaaPoista
  2. Juu haluan sinne kyllä tooosi paljon ja se on ehdottomasti edessä jossain vaiheessa :).

    VastaaPoista
  3. Mä olin muistaakseni 2003 moikkaamassa kaveria Pariisissa ja vietin yhden päivän yksin tuolla Disneylandissa kun hän oli töissä! Oli ihan mahtavaa, erityisesti kummituskartano jossa kävin monta kertaa!! :)

    VastaaPoista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!