Blogini synttäreiden kunniaksi haluan jakaa hieman iloa ja Tampere-rakkautta teille lukijoillekin.

Nyt arvonkin lukijoiden kesken kahden hengen hotelliyön Tampereella. Majoituspaikkana toimii Dream Hotel, Tullintorin kauppakeskuksen läheisyydessä oleva pieni, soma ja moderni hotelli. Yksityisomistuksessa oleva Dream Hostel avattiin Tampereelle vuonna 2010 ja hotelli taasen joitakin vuosia myöhemmin elokuussa 2014. Hostelli on palkittu monta kertaa Suomen parhaaksi.
Kaikki kuvat Dream Hostel


Arvonnan palkintona on yhden yön yöpyminen kahden hengen huoneessa hotellin puolella. Lisätietoja huoneesta voi lukea hotellin sivuilta.  Osallistumisaikaa arvontaan on 28.2.2016 kello 12 asti. Lahjakortti toimitetaan sähköisesti. 

Kerro minulle miksi sinä haluaisit matkustaa Tampereelle (tai mikäli asut Tampereella kerro vaikka mikä on lempipaikkasi kaupungissa) ja jätä kommenttiin nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi. Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi näkyville blogiin, niin laita minulle nimimerkkisi osoitteeseen teea@curiousfeet.com. Voittajan nimi julkaistaan tässä tekstissä sekä blogini Facebook-sivuilla arvonnan jälkeen.

Onnea arvontaan!

Löydät blogini myös TwitteristäFacebookista ja Instagrammista.

EDIT: Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 6.3.2016.

EDIT 2: Arvonnan voitti nimimerkki Hanna. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Hurjasti onnea!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

40 kommenttia:

 1. Tampere on yksi mun lempparikaupunki. Haluaisin käydä Pyynikillä näkötornissa ja ulkoilemassa. Illaksi elokuva tai teatteri ja hyvää ruokaa ; )

  VastaaPoista
 2. Olen aina matkustanut tampereesta ohi, joten siitä on muodostunut sellainen bussin tai junan vaihto kaupunki jossa olen aina väsynyt. Tahtoisin kovasti muuttaa käsitykseni tampereesta ja nauttia kiireettömyydestä.
  heli.muuri@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva päästä käymään Tampereella ja tavata serkkuni ja veljeni perheineen. Tampere on muutenkin mukava ja viihtyisä kaupunki.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Tampere on Suomen kaunein kaupunki. Keskustaa halkova Tammerkoski, siinä sitä silmä lepää. Ja sydän. <3 Tampereen reissu tulisi tarpeeseen.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Asun Tampereella ja lempipaikkoja on niiiiin monia, mutta top 3:een menee ehdottomasti Pispalanharju ja sieltä avautuvat näköalat, Kaupin ulkoilumaastot ja kasvisruokaravintola Gopal. ikukkone@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tampere on kaunis kaupunki, jossa valitettavasti kävin viimeksi 10-vuotiaana... Olisi kiva käydä uudestaan! mYös pyynikin näköalatornille olisi kiva päästä.

  VastaaPoista
 7. Kotikyläni on noin 40km tampereesta pohjoiseen :) muutin syyskuussa 550km päähän kainuuseen ja koti-ikävä on kova. Odotamne myös esikoistamme saapuvaksi joten olisi mukavaa vielä yhdessä matkata kotiseudulle kun se on hieman helpompaa :) pieni rakkausloma ja läheisten näkeminen olisi mahtavaa! Pikkukylän tytölle koko keskusta on aina yhtä ihmeellinen :) ninaluoma@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Haluaisin mennä Tampereelle, ja siellä jonnekkin reggae tai Afrikka partyihin, niitä kuulemma siellä aina silloin tällöin järjestetään?!
  jonna.hannula78@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Airiina
  Tampereelle on aina mieli tehnyt mennä ihan vaan katselemaan, ostoksille ja tutustumaan kaupunkiin, ottaa hotellihuone ja syödä hyvin. Se on vaan jäänyt jostain syystä.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 10. Haluaisin tutustua kaupunkiin vähän paremmin, ja ainakin testata niitä näkötornin kuuluisia munkkeja! Olisi myös kiva päästä tutustumaan Tampereen yöelämään, kun itse asun paikkakunnalla, jossa on tasan 2 kuppilaa :D
  saya
  sayav(at)htomail.fi

  VastaaPoista
 11. Asuin ennen Tampereella ja nyt olen ilokseni palaamassa lempikaupunkiini kesäksi. Parhaita paikkoja on niin paljon, mutta muutamia suosikkejani ovat Arboretum, Pyynikinranta ja Finlaysonin alue. En malta odottaa, että pääsen vanhoille kulmille ja kävisin mielelläni testaamassa kyseisen hostellin. Näytti kivalta kuvien perusteella! sandra.nenonen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Pyynikki on lempparipaikkani Tampereella ja siellä Näkötornin Munkkikahvila. Ihan parasta!
  nelliina(@)Yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Haluaisin käydä Tampereella koska ystäväni asuu siellä ja emme ole nähneet moneen vuoteen, koska heillä ei voi yöpyä. Ystävälläni on kissa ja olen allerginen kissoille :)

  VastaaPoista
 14. Kesällä olis tarkoitus palata (kotikaupunkiin) Tampereelle ja asumiskuvioista ei tietoakaan, joten hotelliyö kelpais :D

  Mun lempparipaikka Tampereella varmaan vaihtelee vuodenaikojen mukaan, mutta tällä hetkellä se vois olla Pyynikin näkötornin munkkikahvila. Munkkia heti mulle nyt :D

  nooranelamaa@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Haluaisin viedä siskoni tampereelle rentoutumaan :)
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Oi, syitä on niin monia! Olisi ihana pitkästä aikaa käydä entisessä kotikaupungissa moikkaamassa vanhoja kavereita, joita en ole nähnyt hävyttömän pitkään aikaan, sekä tietenkin nähdä ihana Teea! :) Supermessut ja kotimaan matkailumessutkin tulossa ja sitten vielä South Park. Selkeästi tarvetta olisi useammallekin hotelliyölle! ;)

  VastaaPoista
 17. Olis ihana päästä miehen kanssa kevätretkelle Tampereelle! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. HennaJenniina
  Oih, nyt olisi pieni mahdollisuus päästä Tampereelle, olen käynyt siellä pari kertaa mutten ole ollut yötä. Särkänniemi se vetää meikäläistä ja tietysti kaunis kaupunki on aina mukava olla vaan kahviloissa istuskellen.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Itse olen tähän mennessä nähnyt lähinnä Tampereen keskustan, haluaisin nähdä sitä enemmän ja myös muitakin alueita, jos vaikka sattuisin löytämään hienoja valokuvauskohteita! Haluaisin myös päästä kurkistamaan Tampereen parhaimpiin vintage liikkeisiin ja kirpputoreihin sekä nauttia cappuccinoa Tampereen ihanimmissa kahviloissa. Vohveleita ja Minetti jäätelöä unohtamatta! :)

  bluenightingale@windowslive.com

  VastaaPoista
 20. Haluaisin matkustaa sinne moikkaamaan sukulaisiani ja tutustumaan kauniiseen kaupunkiinsa!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tampereellaa on paljon nähtävää... raahaisin ukkokullan pakolliselle kaksin hetkiselle yhteisololle ja etsittäisiin herkkukaffila , katteltais "monumentteja" ja tultaisiin taas kotiin virkistyneinä , hoitelemaan 4 poikaa , kissaa ja koiraa :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Tampereen parasta antia on hyvät ravintolat ja kesällä ehdoton paikka on pyynikin ranta.
  XTamperelainen

  VastaaPoista
 23. Tampere on Suomen ykköskaupunki! Tahtoisin Tampereelle nauttimaan hyvästä ruuasta, ihanista koskimaisemista ja manserockista :)

  terkuin miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Tampere on mun ihan lempikaupunkeja Suomessa! Olisi kivaa kerrankin yöpyä siellä ja sen myötä ehtiä tutustua kaupunkiin vielä lisää. Aina yleensä on tuntunut että aika loppuu kesken, kun on käynyt siellä vain päiväseltään :) Ravintolat, kahvilat ja museot kiinnostaisi!

  hhhanna (at) gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tampereelta on paljon hyviä muistoja. Kaupungissa riittää tutustumisen arvoisia paikkoja.
  saapassukka@gmail.com

  VastaaPoista
 26. En ole koskaan päässyt kunnolla tutustumaan Tampereen keskustaan (kerran piipahtanut). Olisi kiva päästä ajan kanssa ihailemaan arkkitehtuuria :)

  VastaaPoista
 27. Haluaisin Tampereelle koska siellä tulee käytyä ehkä kerran viidessä vuodessa, yleensä jonkun keikan merkeissä :) pia.kristina88@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Peppinen
  Siitä on kauan kun kävin Tampereella, liian kauan Pyynikin näkötorniin munkkikahveille ensin, sitten kaupunkia katsemaan tarkemmin.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 29. Muutin pari vuotta sitten toiselta puolelta Suomea Pirkanmaalle, noin puoli tuntia Tampereelle, ja koko sen ajan on ollut suunnitteilla siskoviikonloppu Tampereella. Siis että yövyttäisiin hotellissa ja tutustuttaisiin yhdessä kaupunkiin. Viihdettä elämään siis.

  VastaaPoista
 30. Tampere on sopivan välimatkan päässä ja toinen toistaan mielenkiintoisampia paikkoja nähtäväksi. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 31. En ole moneen vuoteen käynyt Tamperereella. Olisi kiva käydä taas. Olisi varmaan paljon uutta nähtävää. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Olisi kiva päästä ostoksille. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 33. Olisi kiva tulla piipahtamaan Tampereella, sillä pieni irtiotto arkeen tekee aina hyvää ja samalla pääsisi vähän shoppailemaankin :)
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Koska en ole käynyt Tampereella aikoihin, niin mielelläni vain kierreltäisiin kaupungilla katselemassa nähtävyyksiä ja shoppailtaisiin! Mukaan lähtisi puoliso, koska olisi ihanaa saada viettää laatuaikaa kahdestaan minilomalla :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Poikamme opiskelee Tampereella, ja siksi siellä tuleekin silloin tällöin käytyä. Majoitumme aina hotellissa, koska poikamme asuu soluasunnossa. Dream Hotel onkin ihan uusi tuttavuus, olisi erittäin mukavaa päästä yöpymään ja tutustumaan paikkaan tarkemmin :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mä haluisin Tampereelle, koska oon ollut siellä ehkä kerran elämässäni, tai no Särkänniemellä pari kertaa. :D Etenkin haluaisin tutustua kaupungin ravintolatarjontaan, ja päästä syömään wingsejä!

  VastaaPoista
 37. Mää lahjottaisin tuon yöpymisen äidilleni (ja toivoisin että kelpaisin itse reissuseuraksi ;) ). Äiti ei juurikaan reissaamaan pääse ja tämä olisi hieman vaihtelua ja sitä arjen luksusta :)
  veera.mustakangas@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Olisi kiva päästä hotellimatkalle tampereelle tästä naapurikunnasta kangasalta. Kaunis kaupunki paljon kivoja kohteita. Mukana arvonnassa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 39. No tietysti teinin vuoksi ykkösenä Särkänniemi, mutta siinä samalla itselle isomman kaupungin fiilistä ja varsinkin kesätunnelmaa. Kaunis ja monipuolinen kaupunki.
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista