Nimeni on Teea ja asun Pirkanmaalla mieheni ja kahden supersuloisen kissamme kanssa. Matkusteleminen, luonnossa liikkuminen, uuden oppiminen ja seikkailut ovat olleet intohimojani koko elämäni ajan. Rakastan patikointia, joten reissaan mielelläni luontokohteisiin. Kaupungeissa ja kylissä minua kiinnostavat kirjastot ja museot, koska olen armoton lukutoukka. Luen melkeinpä päivittäin ja tiedonhaluni on loputon. Kaupunkien hautausmaat, katutaide ja lähiöt herättävät myös mielenkiintoni.

Olen reissannut reilussa 40 maassa ja sadoissa kaupungeissa, kylissä ja luonnonpuistoissa. Joihinkin maihin tai paikkoihin palaan uudelleen ja uudelleen. Kestosuosikkeja ovat muun muassa Saksa ja Espanja, molemmissa maissa olen myös asunut lyhyen aikaa. Suomi on kuitenkin kotini ja ikisuosikkini.

Adoptoimme Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistykseltä vuonna 2017 kaksi kissanpentua. Kuura ja Huurre ovat parhaat ystäväni ja en osaa enää kuvitella elämääni ilman kissoja. Tämän ehkä huomaa INSTAGRAM-tilistäni (curiousteea), mikä täyttyy kissakuvilla silloin kun en ole reissussa. Kissojen hyvinvointi on parissa vuodessa noussut tärkeäksi arvokseni ja toivottavasti tulevaisuudessa pääsen vaikuttamaan siihen enemmän. Kissat ovat hyvällä tavalla myös rauhoittaneet elämääni, mikä on näkynyt matkustustahdin hiipumisessa. Uteliaisuus uusia kolkkia kohtaan tuskin silti koskaan häviää.

Tätä blogia olen kirjoittanut vuodesta 2012 asti ja blogin myötä olen myös matkustellut moniin kiehtoviin paikkoihin. Curious Feet- blogi on saanut nimensä uteliaisuudestani ja intohimostani kävelemiseen. Kaupungeihin on yleensä mukavinta tutustua kävellen, kansallispuistoista nyt puhumattakaan. Nautin kuitenkin myös suunnattomasti automatkailusta ja sen vapaudesta - autolla kun pääsee kätevästi patikkapolkujen lähelle ja muihin kiehtoviin paikkoihin.
Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssani yhteistyötä, kurkkaa Yhteistyö - osio tai laita suoraan sähköpostia osoitteeseen teea@curiousfeet.com.

Tervetuloa matkaan mukaan!