Tätä matkablogia kirjoittaa kolmekymppinen intohimoinen, iloinen ja utelias osa-aikamatkailija. 

Nimeni on Teea ja asun Tampereella mieheni ja kahden kissamme kanssa. Matkusteleminen ja seikkailut ovat olleet intohimoni noin neljävuotiaasta lähtien ja olenkin matkustellut säännöllisesti noin puolet elämästäni. Rakastan patikointia, joten reissaan mielelläni luontokohteisiin. Kaupungeissa ja kylissä minua kiinnostavat kirjastot, museot, hautausmaat, katutaide ja lähiöt.

Olen reissannut reilussa 40 maassa ja sadoissa kaupungeissa, kylissä ja luonnonpuistoissa. Joihinkin maihin tai paikkoihin palaan uudelleen ja uudelleen. Kestosuosikkeja ovat muun muassa Saksa ja Espanja, molemmissa maissa olen myös asunut lyhyen aikaa.

Tätä blogia olen kirjoittanut vuodesta 2012 asti ja blogin myötä olen myös matkustellut moniin kiehtoviin paikkoihin. Curious Feet- blogi on saanut nimensä uteliaisuudestani ja intohimostani kävelemiseen. Kaupungeihin on yleensä mukavinta tutustua kävellen, kansallispuistoista nyt puhumattakaan. Nautin kuitenkin myös suunnattomasti automatkailusta ja sen vapaudesta - autolla kun pääsee kätevästi patikkapolkujen lähelle ja muihin kiehtoviin paikkoihin.
Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssani yhteistyötä, kurkkaa Yhteistyö - osio tai laita suoraan sähköpostia osoitteeseen teea@curiousfeet.com.

Tervetuloa matkaan mukaan!