Tätä matkablogia kirjoittaa kolmekymppinen intohimoinen, iloinen ja utelias osa-aikamatkailija. 

Nimeni on Teea ja silloin kun olen Suomessa, minut löytää kaikkein todennäköisimmin Tampereelta, maailman parhaimmasta kaupungista. Tampereella rakastan hyvin monia asioita, mutta erityisesti kaksi järveä ympäröivine metsineen, mielenkiintoiset tapahtumat, iki-ihanat kirjastot sekä maan ylivoimaisesti paras kahvilatarjonta saavat minut jokaisen reissuni jälkeen kaupunkiin hyvillä mielin palaamaan. Opiskelut, harrastukset, työt ja ystävät sekä perhe tosin kuljettavat minua usein myös sinne tänne, kuten Jyväskylään ja Helsinkiin.
Olen hyvin hyvin utelias, vähän kaikesta kiinnostunut lukutoukka. 

Matkustellessa mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat erityisesti katutaide, kahvilat, puistot, museot, vanhat rakennukset, rannat ja metsät. Pidän myös huvipuistoista, hautausmaista, vuorista ja linnoista.

Tiede ja teknologia, raha ja numerot sekä psykologia ovat osa loputonta mielenkiinnon listaani ja niistä tykkään lukea silloin kun olen kotisohvallani enkä pode matkakuumetta. Tosin myös runot, sarjakuvat, onnellisuusoppaat ja jännityspokkarit kuuluvat kirjoihin, joita lainaan mukanani kirjastoreissuiltani.

Olen matkustellut aktiivisesti vuodesta 2003. Matkustelu on suurin intohimoni. Ei ole paikkaa mikä ei kiinnostaisi, mutta toistaiseksi olen reissannut enimmäkseen Euroopan ja Aasian sisällä.

Perustin blogini tammikuussa 2012. Curious Feet on uteliaan, kävelemistä rakastavan reissaajan matkablogi, jossa kuljetaan ympäri maailmaa. Mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssani yhteistyötä, kurkkaa Yhteistyö - osio tai laita suoraan sähköpostia osoitteeseen teea@curiousfeet.com.

Tervetuloa matkaan mukaan!