Vihdoinkin pääsen kertomaan lentokokemuksestani Finnairin* uudella A350-koneella!

Finnair sai ensimmäisenä lentoyhtiönä Euroopassa uuden Airbus A350 XWB -koneen käyttöönsä. He kutsuivat* minut ja joukon muita tutustumislennolle Helsingistä Lontooseen ja takaisin. Lennot lensimme marraskuussa.

Meillä oli hyvä ja hauska porukka koossa. Matkabloggaajista paikalla olivat lisäkseni Veera Bianca, Kaukokaipuun Nella, Pää Pilvissä - blogin Maarit sekä Pako Arjesta - blogin Jerry. Lisäksi Jyrki 69 ja Me Naiset - lehden toimittaja Johanna sekä tietysti matkanjohtajamme, aurinkoinen Manti, olivat reissussa mukana.

Ennen lentoa kokoonnuimme joukolla Finnairin Premium Loungessa missä sai mutustella pientä purtavaa ja juoda yli janonsa. Lounge oli viihtyisä ja siellä oli sekä kauniin valoisia että hieman hämyisempiä kulmauksia missä rentoutua ennen lentoa. Loungessa olisi viihtynyt kauemminkin, mutta nopeasti se aika juoksi ja pian esittelyiden ja höpöttelyiden jälkeen olimmekin jo koneessa.

BUSINESS - siellä sitä rentoutuu

On oikeasti hieman vaikeaa kirjoittaa lennosta mitenkään neutraalisti. Olen toisaalta mukavuudenhaluinen ihminen ja pidän niistä lennoista, joilla kaikki pelaa mainiosti ja voin nauttia olostani. Euroopan sisällä lentäminen on enemmänkin siirtymistä paikasta toiseen vaikka niissäkin on liikkeellä olon tunnelmaa, mutta erityisesti Euroopan ulkopuolelle lentäessä olen usein melkein toivonut, että lento jatkuisi vielä hetken pidempään, koska olen viihtynyt mukavissa koneissa niin hyvin.

Toisaalta olen myös tarkan euron tyttö enkä ihan hevillä laittaisi omia rahojani bisnesluokassa matkustamiseen kun siellä tavistenkin keskellä on (yleensä) erittäin viihtyisää. On ollut kiehtovaa seurata ajan tuomaa kehitystä ja innolla odottelen vieläkin mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tekniikan nopean kehityksen myötä nykypäivän luksus on huomispäivän normaali. 
Lentomme Helsingistä Lontooseen bisnesluokassa oli kuitenkin loistava ja oli hienoa kokea se.

Iso osa siitä ihanasta fiiliksestä johtui tietysti mukavista ihmisistä ympärilläni. Takuulla olisin nauttinut lennosta yksiksenikin, mutta toisinaan se jaettu ilo on moninkertainen ilo. Businessluokan tuolit tosin soveltuvat mielestäni mainiosti juurikin yksin matkustaville, koska penkit tarjoavat näköesteen naapuriin ja täten paljon yksityisyyttä. Erityisesti kaukolento yksin olisi noissa penkeissä taatusti mukava kokemus kun jalkatilaa ei tarvitsisi jakaa tuntemattoman kanssa.

Lennolla testailin Wifin toimivuutta, join hyvää juomaa ja söin herkullista ruokaa, höpöttelin ihmisten kanssa ja ennen kuin huomasinkaan, kone laskeutui Lontoon maaperälle. Lennon viihdejärjestelmä sekä penkin makuuasento jäivät tyystin testaamatta, mutta eipä sovi valittaa kun oli niin hauska lento.
Erityisesti kiinnitin huomiota koneen aivan ihanaan valaistukseen, joka on suunnittelija Vertti Kiven käsialaa. 

Valaistus vaihteli erilaisten sävyjen välillä ja oli todella kaunis ja tunnelmallinen. Upeaa, että valaistukseen oli kiinnitetty niin paljon huomiota, yhtä kaunista valaistusta en ole koskaan nähnyt lentokoneessa ja monissa mukamas viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissakin valaistus on jätetty mielestäni turhan vähälle huomiolle. Näillä lennoilla sitä ongelmaa ei todellakaan ollut vaan tunnelma oli taattu. Lisäksi lasit olivat kauniit ja persoonalliset mikä antoi omanlaista silmänruokaa.

Ihanaa oli myös se, että kone oli niin hiljainen, että pystyi unohtamaan täysin edes olevansa lentokoneessa. Vasta muutama ilmakuoppa Lontoon päässä sai koneen hetkeksi tärisemään ja muistuttamaan, että olimme korkeuksissa.

ECONOMY - luksusta sielläkin

Jäin Lontooseen yöksi yhdessä parin muun bloggaajan kanssa ja paluumatkalla seuraavana iltana lensimme samalla koneella, mutta economy-luokassa. Normaalistihan meikäläinen lentääkin siellä normikansan puolella, joten melkeinpä enemmän odotinkin tätä lentoa. Ja tyytyväinen olin! 

Penkit olivat siistit, kauniit ja tilavat, jalkatilaa oli myös runsaasti tämmöiselle lyhyelle. Oma viihdejärjestelmä tarjosi musiikkia, sarjoja ja leffoja, joten aikahan menee niitä katsellessa nopeasti. Valikoimakin näytti riittävän laajalta. Economy-luokassa on myös Wifi, mutta siellä se on maksullinen.
Ja se valaistus koneessa, se oli vieläkin upea ellei jopa upeampi kuin menomatkalla. Noin mukamas pienillä asioilla sitä voikin parantaa asiakasmukavuutta moninkertaisesti. Ihailimme Maaritin kanssa valoja, jotka vaihtelivat kauniisti revontulien väreissä. En tiedä voinko kehua niitä tarpeeksi. Oli rentouttavaa kuunnella kaunista musiikkia valoja katsellen. Visuaalisesti äärimmäisen onnistunut muutos ja matkustusmukavuutta huimasti parantava. Economykin tuntui luksukselta sellaisissa puitteissa.

Economyssakin juhlittiin uutta konetta ja meille matkustajille tarjottiin ilmaisen kahvin, teen ja mustikkamehun lisäksi mustikkamuffinssit ja suklaat. Pieni ele, joka lämmitti paljon mieltä. Kapteenimme Heikki oli myös sutjakka suustaan ja vähän nauratti meitä jutuillaan. Lentoemäntien hymyt ja palvelualttius olivat myös kohdallaan molemmilla lennoilla.

Parannusehdotuksiakin löytyy, kuten se, että kaikki kuulutukset eivät välttämättä ole sen elokuvan tai musiikin kuuntelun keskeytyksen arvoisia. 

Parin tunnin lennolle keskeytyksiä tuli mielestäni aivan liian paljon ja ne olivat häiritsevän pitkiä, erityisesti tuotteita mainostettiin pitkään ja toki useammalla kielellä. Kyllähän sen ymmärtää, että niitä tuotteita halutaan mainostaa ja myydä, mutta yhtä kaikki, ei minun niistä tarvitse tykätä. Rentoutumiskokemus kärsii hieman kun kesken rauhallisen musiikin kuuntelun äkkiä kajahtaa kovaääninen kuulutus päälle mistä lie asiasta. Toivon ja uskon, että äänenvoimakkuus oli ongelma vain tällä lennolla ja voluumin vaihtuvuutta on varmaankin jo säädetty mukavammaksi. 


Edellisestä huolimatta, molemmat lennot olivat todella positiivisia kokemuksia ja Finnairin pisteet omissa silmissäni kyllä nousivat tämän matkan jälkeen. Erityisesti economy-lentomme jäi hyvin miellyttävänä kokemuksena mieleen, koska siellähän tulen jatkossakin matkustamaan. Mikä siis oli parasta koko kokemuksessa? No ne valot, tämä valaistusfriikki kiittää kyllä kaikkein eniten niiden tuomaa upeaa tunnelmaa.

Joko olet lentänyt uudella koneella?

*Yhteistyössä Finnairin kanssa.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

52 kommenttia:

 1. Ihana lentokone! Kiva ku pääsit tolle reissulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kone ja mahtavaa oli olla mukana reissulla :)

   Poista
 2. Hei tämä oli todella mielenkiintoista luettavaa! Olen jonkin verran tästä kuullutkin uutisten muodossa, mutta kiva kuulla ihmisten omia kokemuksia. Mulla itselläni on ollut aina kovin ristiriitaiset kokemukset Finnairilla lentämisestä, mutta kieltämättä just noiden valojen (!) takia haluttaisi ottaa seuraavat lennot nimenomaan tällä koneella, jos vain mahdollista. Siis aivan loistava idea ja kieltämättä - valaistus on usein kaiken a ja o. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten kokemuksia on tosiaan kiva lukea. Itsellä on ollut aina aika neutraali suhtautuminen Finnairiin. Lennän sillä silloin tällöin, mutta usein jos on on ollut mahdollista, olen valinnut toisen lentoyhtiön. Joko ihan kokeilunhalusta tai sitten paremman laadun perässä. Olikin kiva saada vähän erilainen kokemus lentoyhtiöstä. Valaistus on tosiaankin merkittävässä roolissa, ei vain lentoyhtiöissä vain kaikissa tiloissa missä on tarkoitus rentoutua!

   Poista
 3. Economy-luokka pääsee itsellä testiin kaukolennolla ja odotan, millainen kokemus siitä tulee. Oma Tukholman lento oli niin lyhyt, ettei siinä ehtinyt saamaan kuin pintaraapaisun A350:llä lentämisestä. Nuo valot ovat kyllä loistavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valot <3!! Hei kiva kuulla! Toivottavasti tulee mukava kokemus :)

   Poista
 4. Kiinnostava postaus, tuosta koneestahan on paljon hehkutettu matkablogipiireissä! Lentääköhän tämä koskaan Helsinki-BCN -väliä? Jos lentää, niin ei sitä tiedä, jos sattuisi sopivasti olemaan asiaa Suomeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, toivottavasti pääset kyytiin joskus :). Tai ehkäpä muut lentoyhtiöt kopioivat idean ja panostavat tuohon valaistukseen (siis se oli tosiaankin se millä minut sai puolelleen <3 :D).

   Poista
 5. En ole konetyyppi-intoilija, minulle riittää kun pääsen turvallisesti määränpäähän, mutta pitkillä lennoilla toki lentomukavuus on suuremmassa arvossa kuin Euroopan sisäisillä. Tässä koneessa matkustamon valaistus näyttää kyllä upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki pitkillä lennoilla mukavuus korostuu! Euroopassa olen itsekin usein lentänyt esimerkiksi Ryanairin purkeilla ja mikäpä siinä kun lennot kestävät vain joitakin tunteja. Matkan tunnelmaa on kyllä niissäkin :)

   Poista
 6. On kyllä kaunis valaistus! Olis mahtavaa päästä jollain pidemmällä lennolla business-luokkaan, mutten raaski laittaa rahoja siihen. Meinas toi 10h yölento Riosta Madridiin olla aika tuskaa, eikä penkitkään olleet mitenkään tilavat tai mukavat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että raaskisin minäkään. Ehkä jos joku supertarjous tulisi. Kun on se lentäminen muutenkin mukavaa. Vaikka noitakin kokemuksia on, ettei se lentäminen ole sitä suurinta herkkua :)

   Poista
 7. Vau mitkä valot! En minäkään ehtinyt kiinnittää niihin niin paljoa huomiota kuin näissä economyn kuvissa! :D Oli kyllä huikea lentokokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeat! Ja muutenkin kivat lennot :). Kiitos seurasta!

   Poista
 8. Mulle lentäminen on enempi sellainen pakollinen paha, eikä ole niin merkitystä, millä koneella lennän - kunhan en joudu maksamaan siitä itseäni kipeäksi. Siitä huolimatta, että eri konetyypit eivät niin hetkauta, mua kiinnostaisi lentää tuolla koneella! Myös Dreamlinerin kyytiin pääseminen aikanaan oli hieno kokemus, kun kone oli niin uusi ja tietysti hienompi kuin vanhemmat koneet. Varmasti näin on myös tuon Finskin uuden koneen kanssa. Nuo valot näyttävät tosi upeilta, samoin bisnesluokka. Tosin tuskin koskaan päätyisin bisnekseen, koska se ei ole sellainen asia johon sijoittaisin (tällaiselle pätkälle economyssä on aivan riittämiin tilaa :)), mutta joka tapauksessa hienolta näyttää. Tämä oli kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kuulun pätkäkerhoon, joten sitä jalkatilaa on ollut aivan riittävissä economyssakin. Tosin matkustin useamman vuoden kaksimetrisen miehen kanssa ja hänellä tilanne oli usein toinen ja hänen jalkansa tietysti tulivat omallekin puolelle. Usein tuli kuitenkin mukavia virkailijoita vastaan, jotka oma-aloitteisesti antoivat yleensä meille molemmille mahdollisuuden tilavampiin paikkoihin ja kyllähän se ekstratila oli ihanaa :).

   Yhden lennon muistan myös istuneeni kahden kaksimetrisen miehen välissä. Siinä keskellä ei ollut kaikinta herkuinta istua vaikka lyhyt olenkin. En halua edes kuvitella kuinka tuskaa olisi ollut kun välissä olisi minun sijaan ollut vähänkin minua isompi ja molemmille tuntematon tyyppi :D.

   Valot olivat ihanat! Kiitos Jepa :)

   Poista
 9. Tosi kiva lukea tästä uudesta koneesta kokemuksia! Ei omaan silmään näytä ihan hirveän erilaiselta kuin "tavalliset" uudehkot pitkän matkan koneet, paitsi juurikin tuo valaistus. Upea!

  Mua häiritsee kaikkein eniten, kun matkustamohenkilökunta kuuluttaa niin, että sitä kuulutusnappia räplätään päälle ja pois. Eli yksi lause, sen jälkeen leffa jatkuu 2 sekuntia, sitten taas jatkuu kun on vedetty henkeä... kraah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan tuo valaistus tekikin koneesta omiin silmiini erilaisen! Hienoja koneita on toki ennenkin tullut vastaan, mutta Finnairilta huima parannus tämä :)

   Sama juttu häiritsee itseänikin :D!

   Poista
 10. Olipa kiintoisaa lukea myönteisistä kokemuksista Finnairin lennoilla, kun itselläni ne ovat voittopuolisesti olleet kielteisiä.Valaistus vaikutti kyllä mahtavalta. Esteetikona itsekin varmasti pitäisin. Mutta miksi ihmeessä Finnair tarjoaa aina mustikkamehua? Onhan se suomalaista, mut ei se nyt kovin erityistä ole, varsinkaan kun marjapitoisuutta ei ole nimeksikään. No, joka tapauksessa hienoa et lentosi olivat hyviä kokemuksia! (kulkuritarinat.net)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, marjapitoisuutta ei taida tosiaan paljoa olla :). Mutta hyväähän se on! En yleensä juo mehuja, mutta tällaisissa poikkeustilanteissa tulee otettua. Taitaa siitä moni asiakas kuitenkin pitää ja kaipa sne on tämmöiset pienet jutut, joilla halutaan erottautua :).

   Poista
 11. Vaikuttaa kyllä hienolta koneelta ja varsinkin kun on uusi, niin kaikki kuluneisuus on hetken aikaa poissa. Tekisi mieli kokeilla bisneksessä yölentoa, josko siinä saisi oikeasti nukuttua koneessa - itse kun en saa nukuttua koneessa yhtään.

  Bisneksen ja turreluokan ero näkyy kyllä kaikista parhaiten punaviinilaseista postauksessa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän oli erilaiset lasit :D. Pidemmälle lennolle bisnes voisi sitten kohdallasi ollakin (ehkä) rahan arvoinen. Jospa ne halventuisivat joskus niin voisikin panostaa aina silloin tällöin. Vaikka itsellä ei uniongelmaa yleensä ole, mutta valitettavasti kaikki eivät ole yhtä onnekkaita.

   Poista
 12. Minulle lentäminen on pakollinen paha siirtyä paikasta a paikkaan b. Siksi olen jotenkin vähän huvittuneena seurannut vouhotusta uuden koneen ympärillä. Tuubi mikä tuubi, kunhan ilmassa pysyy. Siksi vähän sekavin fiiliksin odotan tulevia Bangkokin lentoja, joista ilmeisesti mennessä lennän vielä vanhalla ja paluumatkalla uudella koneella. Mennessä olen yksin, paluumatkalla kaksin, joten sen puoleen saan sitten nauttia omasta rauhasta juuri väärään suuntaan. :) Ostettiin bisnesliput kesällä jostain tarjouksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintähän on se, että ilmassa pysyy :)! Itse valitsen joskus tietyt lentoyhtiöt toisten edelle, mutta vain jos se ei näy hinnassa ainakaan merkittävästi. Toisaalta konemukavuuden ja palveluiden lisäksi myös asiakaspalvelun laatu vaikuttaa niihin omiin syihin, joiden perusteella lentoyhtiöitä tulee jatkossakin suosittua tai vältettyä.

   Toivottavasti menevät molemmat lennot hyvin! Antoisaa matkaa :)

   Poista
 13. Vaikuttaa hienolta kokemukselta. Mukavasti yksityisyyttä todellakin busineksen puolella. Itsekin toivon, että pääsen joskus matkustamaan business-luokassa, mutta toistaiseksi olen kuin sinä ja tyytynyt ihan peruskarjaosastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno kokemus, molemmat lennot :). Toivottavasti joskus pääset sinäkin matkustamaan bisneksessä!

   Poista
 14. Kiva lukea kokemuksia Finnairin uudesta koneesta :) Itse en sillä vielä ole lentänyt, ehkä joskus sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus tosiaan Tanja :). Kiva kun kommentoit!

   Poista
 15. Hienoa, että pääsit kutsuttuna mukaan lennolle - onnittelut!

  Kaverini matkasi tällä saimaisella koneella syksyllä Barcelonasta Helsinkiin ihan ensimmäisten joukossa, jolloin mukana oli paljon matkustamohenkilökuntaa kouluttautumassa konetyyppiin.

  Hän kehui myös valaistusjärjestelmää ja onkin todella hyvä, että tähän puoleen on alettu kiinnittämään enemmän huomiota. Valolla ja sen sävyllä kun on tutkitusti merkitystä viihtyisyyteen ja hyvinvointiin.

  Tulipa muuten kotoisa olo, kun busineksessa on käytössä on samat astiat kuin meillä kotona :D
  Toivottavasti pääsemme myös piakkoin testaamaan tämän koneen, jos vain sopiva lentokohde löytyy!

  Oli mukava lukea kokemuksia molemmista lentoluokista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo astiat ovat kyllä kauniit! Miellyttäisivät silmää kotonakin :). Toivottavasti pääsette testaamaan koneen jossain vaihessa! Kiva, että oli mukava lukea kokemuksistani :)

   Poista
 16. Business luokka näytti mukavalta. Toivottavasti jossain vaiheessa pääsee kokeilemaan. Muutenkin nuo Finnairin kaukolentojen koneet ovat ihan tilavia. Kuubaan mennessä hyödynsimme ja varasimme omat paikat, ei ainakaan jouduta keskelle kolmannen randomin kanssa vaan saamme kaksin taistella elintilastamme....pitkillä lennoilla voisi harkita businesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsettte kokeilemaan joskus :). Mukavat olivat molemmat lennot. Itsellä on Finnairista enemmän kokemusta Euroopan lennoilla ja kaukomatkoista muistikuvat ovat neutraalit. Olikin kiva päästä testaamaan ja huomaamaan, että kyllä Finnairillakin osataan.

   Poista
 17. Näyttää upealta koneelta.
  Itse olen tyytynyt käyttämään ihan turistiluokkaa lennoilla, mutta toki jollakin kaukolennolla tuollainen bisnesluokka olisi aivan ihana.

  VastaaPoista
 18. Teen kaikkeni, jotta me lennettäisiin Bangkokiin juuri tuolla uutukaisella koneella! Niitä oli ilmeisesti saapunut Suomeen toinen, joka siirtyy kaukoreitille (?). Itse lukeudun myös siihen porukkaan, joka pidemmillä lennoilla soisi lennon jatkuvan vielä, ehtisi katsoa leffan loppuun yms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hauskaa kuulla, että meitä on muitakin :D. Välillä on ollut vähän hölmö olo kun kone on saapumassa johonkin upeaan kohteeseen ja itse ajattelee vain, että jatkuisi lento nyt sen verran vielä, että saisin katsoa leffan loppuun tai pelata vielä pari peliä tetristä :D.

   Poista
 19. no wow - kyllä muuten nousee lentomatkailu ihan uudelle tasolle tuollaisissa puitteissa - vaikka sitten siellä economyssäkin :-)upean näköistä!

  VastaaPoista
 20. Varmasti upeeta päästä kokeemaan tuo heti ekojen joukossa - ja miten huipulla porukalla! Ois varmasti nauttinut tuosta lennosta mielellään vieläkin pidempään.

  Finnairin lennoilla tulee nykyään tosiaankin vähän liikaa noita mainoskuulutuksia. Aasian lennoilla ne ei ehkä niin ärsytä, kun matka-aikakin on pitkä, mutta lyhyemmällä käy helposti rasittavaksi, jos yrittää jotain muuta puuhata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lennosta olisi nauttinut pidempäänkin :). Porukka oli kyllä huippukiva kuten tiedätkin :).

   Pitkillä lennoilla sitä tulee yleensä myös luettua, nukuttua ja vaivuttua omaan maailmaan, jolloin niihin kuulutuksiin ei kiinnitä samalla lailla huomiota.

   Poista
 21. Tuollaisessa koneessa viettäisi mielummin pitemmän lennon kuin Lontooseen. Business-luokan jalkatilat vähän jäävät epäilyttämään, koska satun olemaan vähän pitkä ja muutenkin hankalan kokoinen. En tykkää noista syyläpohjalaseista yhtään. Kiva, että valaistukseen on panostettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkien ihmisten kanssa paljon matkustelleena tiedän sen tuskan mitä ahdas jalkatila voi aiheuttaa. Onneksi monet lentokenttävirkailijat ja lentoemännät ovat ymmärtäväistä sakkia ja osaavat ottaa pitkät ihmiset huomioon paikkoja jaellessaan. Olisikin pitänyt testata penkki makuuasennossa niin olisin voinut sanoa enemmän tämän koneen jalkatilan määrästä.

   Poista
 22. Hienolta vaikuttaa kyllä kaikin puolin! Itse olen budjettimatkaajan roolissa vain luonut haikeita katseita bisnesluokan suuntaan kun olen silmät punaisina raahannut tavaroita pitkän yölennon jälkeen kohti uloskäyntiä... Bisneksen edut epäilemättä avautuvat paremmin vasta pitkillä lennoilla, mutta enpä minäkään siitä kieltäytyisi lyhyemmälläkään lennolla.

  Valaistus tekee kyllä paljon, meillä oli myös maailmanympärimatkalla jollain lennolla tuollainen vaihtuva valaistus, ja sitä kyllä ihailtiin haltioissamme. Lentoja oli sen verran paljon, ettei ole muistikuvaa missä se oli, mutta hienoa yhtä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tuollainen vaihtuvat valaistus on tullut vastaan muuallakin :). Itse olen ennenkin joskus valaistuksia koneissa ihastellut, mutta näin nättiä ei ole itselle ennen tätä vastaan tullut. Valaistus tekee todella paljon!

   Poista
 23. Busineksessa on kiva lentää, mutta samoin kuin sinä, niin sijoitan rahani mieluummin muuhun kuin suurempaan penkkiin. Sillä perusteella kiinnostaa enemmän juurikin tuo economy-luokka. Kiva, kun kerroit niistä molemmista. Valaistus näyttää kyllä viimeisen päälle hiotulta. Vielä on A350 testaamatta, mutta eiköhän silläkin joskus tule vielä lennettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri! Eiköhän tuolla lentäminen tule ajankohtaiseksi joskus sinullekin :)

   Poista
 24. Hienolta näyttää kone! Minua vähän harmittaa, että huominen lentoni Bangkokiin mennään vielä vanhalla, oisin niin mieluusti ottanu lennon tähän uuteen koneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun harmi! Mutta ehkä ensi kerralla sitten :).

   Poista
 25. Mä pääsin "vahingossa" lentämään tällä koneella tänä syksynä juuri Lontoo-Helsinki -väliä, ja oli kyllä mahtava lento! Voisin lentää Suomeen nykyistäkin useammin jos matka sujuisi aina yhtä mukavasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet ehtinyt jo lentämään tällä :). Kyllä sitä mukavuutta arvostaa lyhyemmilläkin lennoilla!

   Poista
 26. Pääsispä pian ton koneen kyytiin. Näyttää mukavalta. Ja oon muuten ihan samaa mieltä noista kuulutuksista, että ne on ärsyttäviä. Välillä tuntuu että ne vaan jatkuu, jatkuu ja jatkuu... (ja jatkuu...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. Kyllä ne kuulutukset ymmärtää, mutta joskus ne onnistuvat silti häiritsemään. Oli tosiaan mukavat lennot :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!