Lähtöpäivä lähenee, vihdoinkin! 

Tammikuu meni lopulta nopeasti, myös matka-asioita hoidellessa. Reppuja vielä pakkailemme ja pian junailemme Helsinkiin, perjantaina on lento Saksaan, jossa vaihdamme konetta. Perille Singaporeen saavumme lauantaina.

Blogia kirjoitan matkalta, mutta en osaa sanoa, että kuinka usein. Valokuvia tulee napsittua ja tekstiä kirjoitettua usein, mutta internetin toimivuus ja oma viitseliäisyyteni järkevien lauseiden tuottamiseen on toinen juttu. Uskoisin kuitenkin, että motivaationi pysyy korkealla, tämän blogin kirjoittaminen on antaminen minulle valtavasti!

Tulen kirjoittamaan matkan aikana syntyneistä kustannuksista aina silloin tällöin, lisään välillä tekstin loppuun summan, joka on siihen mennessä käytetty. Matkustan yhdessä puolisoni kanssa ja budjettimme on yhteinen, joten ilmoitan kokonaissumman, jonka olemme yhdessä käyttäneet tien päällä sen jälkeen kun lento on Suomesta lähtenyt. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yksin matkustaminen voi tulla kalliimmaksi kuin kaksin kulkeminen. Majapaikoissa voi joutua maksamaan enemmän yksin ollessaan ja esimerkiksi taksilla kulkeminen tai mopon vuokraaminen yhteiseksi on edullisempaa kun on matkakumppani mukana. Teen matkan jälkeen tarkemman erottelun matkamme kustannuksista. Vanhaan tapaan ilmoitan hintoja myös tekstin mukana.Siirtymisiin Tampereelta Singaporeen käytämme rahaa:

Junaliput Tampere-Helsinki 3 euroa (1,5 e / hlö).

Bussiliput Helsinki-lentokenttä 9 euroa (4,5 e / hlö).

Lentoihin Helsinki - Singapore - Helsinki: 1048 euroa (524 e / hlö).

Käytetyt eurot tähän mennessä: 1060 euroa (530 e / hlö).

Käytetyt eurot tien päällä : 0 euroa.
Keskimääräinen päiväbudjetti: 0 euroa.

Tuohon malliin siis.

Semmoinen asia vielä, että blogihan löytyy nykyään myös facebookista, tervetuloa myös sinne seuraamaan! Onnistuin vasta kuun alussa lisäämään linkin tuonne oikeaan reunaan, jota klikkaamalla pääsette suoraan blogin FB-sivuille. En kuitenkaan lupaa, että muistan joka kerta linkittää nämä tekstit sinne facebookkiin. Lukijamäärät ovat viime aikoina kasvaneet, joten uudet tuttavuudet: lämpimästi tervetuloa matkaan, vanhoille kiitokset mukana pysymisestä.

Pysykää kuulolla, nyt nautiskelen viimeisistä päivistä Suomessa, mutta kirjoittelen todennäköisesti jo perjantaina Münchenin lentokentältä!

 Hei hei!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

18 kommenttia:

 1. Oikein antoisaa matkaa molemmille! Olen uusi lukija, iältäni voisin olla äitisi, mutta niin vaan olen saanut hyviä vinkkejä omiin tuleviin matkoihini pukeutumista yms. varusteita myöten. Kiva, että joskus matkustamisessa on mukana myös naisnäkökulmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Todella mukavaa kuulla, että blogista on ollut hitusen apua :). Kiva kun kommentoit!

   Poista
 2. Mahtavaa reissua! Minä täällä odottelen innokkaana tulevia reissupostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina! Et joudu odottelemaan kovinkaan kauaa :)

   Poista
 3. Kyllä potutti, kun poljin tänään töihin loskassa ja vesisateessa.. Joten kyllä teillä kelpaa, varsinkin säiden puolesta.

  Mutta kaikesta huolimatta: toivottavasti kaikki menisi hyvin!

  Jään odottelemaan mielenkiintoisia postauksia..

  VastaaPoista
 4. Hyvää reissua, jään odottelemaan innolla matkakertomuksiasi.
  T. Uusi lukija

  VastaaPoista
 5. Pakko kysyä, että mistä ihmeestä te noin halvat junaliput hankitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vr:llä oli joulukuussa joulukalenteri-kampanja, joka päivä tuli myyntiin jokin väli 1,5 eurolla suuntaansa. Lippuja sai ostaa vain sen yhden päivän ajan. Siinä vaiheessa kun luukusta avautui Tre-Hki niin iskettiin kiinni :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!