Yövyimme Danga Bayn alueen vieressä, mikä on lyhyen bussimatkan päässä kaupungin keskustasta. Alueella on hotelleja, ravintoloita, satama ja huvipuistolaitteita, mutta siellä oli hyvin rauhallista. Länsimaalaisia ei paikalla näkynyt (kuten ei keskustassakaan), paikalla taisi pyöriä enemmänkin malesialaisia (turisteja ja kaupunkilaisia), mutta ei heitäkään kovin suuressa määrin.

Alueella oli paljon kisuja

Laitteet seisoivat tyhjinä
Joskus Danga Bayhin on kulkenut ilmainen bussi, mutta se lakkasi menemästä muistaakseni reilu vuosi sitten. Paikkaa on käsittääkseni alettu rakentaa viihdepaikaksi (ja rakentaminen jatkuu), mutta se ei ole saavuttanut kovin suurta suosiota. Huvipuistoalueella oli hieman kummallista olla, kun musiikki soi kovalla, muutama ravintola oli auki, laitteissa ei ollut ketään ja ihmisiä näkyi iltasella vain muutaman kourallisen verran, päivällä koko paikka oli poliiseja lukuunottamatta autio.

Satama-alue oli nättiDanga Bayn bussipysäkki
Noin mekin juoksimme tien ylitse silloin kun siltaa ei ollut lähellä
Danga Bayhin pääsee kätevästi keskustasta, kun kyselee ihmisiltä bussia. Moni bussi kulkee alueen ohitse ja niitä menee usein. Danga Bayn kohdalta pääsee tien ylitse turvallisesti sillan kautta ja bussipysäkki on lähellä tienylityspaikkaa. Bussilipun hinta riippuu matkan pituudesta, keskustasta noin 1,5 rm / henkilö.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä, niitä tosiaan vilisi alueella paljon! Osa kissoista oli kyllä ikävän riutuneen näköisiä :/

   Poista
 2. Onko siellä kuinka lämmintä nyt? Kivoja kuvia satamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 30 asteessa taitaa ilma pyöriä, vaikka nuo numerot ei varmaan paljoa kerro, kun lämpöönhän vaikuttaa toki myös ilman kosteus ja se onko pilvistä. Mutta siis juuri sopiva ilma, ollaan hyvin tyytyväisiä :). Niin lämmin ettei tarvitse yhtään palella, mutta ei niin kuumakaan että hiki koko ajan valuisi. Välillä on ollut pilvistä ja sadellutkin, mikä on virkistänyt mukavasti.

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!