Olemme nyt Sevillassa, jonne varasimme kyllä aivan liian vähän aikaa. 


Miksi ihmeessä emme tulleet tänne ainakin viikoksi tai kahdeksi? Olisi minun pitänyt täällä aiemmin asuneena tietää, että pari päivää Sevillassa eivät riitä mihinkään. Sevilla itsessään on kaunis nähtävyys, joten lukuisilla kapeilla kaduilla kävellen, upeita värikkäitä taloja ihastellen, eläväisiä plazoja kierrellen ja ah, niin mielenkiintoista katutaidetta katsellen täällä saisi vietettyä päiväkausia. Puhumattakaan sitten monista museoista, kirkoista, puistoista, kahviloista ja baareista, joita täällä on.

Parempi kuitenkin pari päivää kuin ei ollenkaan. Minulla olisi monta paikkaa ja asiaa, joita täällä ollessamme haluaisin meidän tekevän, mutta eilen kävelyretken aikana muistin, että ei sovi hötkyillä. Ei kuitenkaan ehditä puoliakaan, joten parempi kulkea rauhassa. 
Olen tosiaan asunut Sevillan lähistöllä talven 2007-2008, joten kyseessä on minulle tuttu kaupunki ennestään. Sevilla on melko lailla kuin ennenkin, mutta niin paljon kauniimpi kuin muistinkaan! Muutaman ravintolan huomasin lopettaneen, mutta hyvin paljon on myös samoja paikkoja paikallaan. Plaza de Armaksen bussiaseman liepeiltä löysin kuitenkin hyvin paljon sellaista, mitä aiemmin ei ollut. Katutaidetta! Olihan siellä sitä kyllä ennenkin, mutta nyt niin valtavissa määrin, etten meinannut uskoa silmiäni. 

Mutta huomenna palaillen vielä tunnelmilla Granadasta. Toteutimme Granadassa yhden pitkäaikaisista haaveistani, joten siitä lisää pian!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

  1. Jes! Kiva tietää, että Sevillassa kannattaa käydä. Eihän sinne ole meiltä kuin parisataa kilsaa. Olen käynyt lapsena perheen kanssa siellä maailmannäyttelyssä ja varmaan reililläkin piipahtanut nopeasti, mutta minkäänlaista mielikuvaa ei ole jäljellä. Nyt on sitten vihdoin aika hankkia niitä mielikuvia ja fiiliksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kyllä kannattaa! Nyt teillä on reilusti aikaakin, äkkiä tuo matka menee :).

      Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!