Kesä ei lopu ihan vielä, vaikka syksyn merkkejä onkin jo kovasti tuulessa ja sateessa.

Täällä katoksen alla pidellään sadetta. Ei tarvi yksin olla, onhan seuranani suloinen siili.
Elämänviisauksia Tampereen kadulla
Keskustorilla nyt: Elias Kaskinen ja Päivän sankarit!! Kaunista musiikkia <3
Kesä, ystävät <3 ja herkuttelu! Ja roadtrip minibussilla sukulaisiin. Viikonlopun ilonaiheitani!
'Eikö oo ihana penkki', kysyi mummo minulta äsken. No on!!! Viisauden penkki Porissa <3 "Elämä on ihanaa. Onni löytyy edestäpäin. Jos välität jostain, välitä siitä todella. On oikeus nauttia hetkestä. Älä lue historiaa vaan tee sitä. Anna mielikuvituksellesi siivet."
Vanhoissa pikajunissa on tunnelmaa.. Pitää myöntää, että olin kyllä tyytyväinen kun nämä viime syksynä TRE-JKL reitillä korvattiin uudemmilla junilla, joissa on pistorasiat, pöytätilaa ja puhtaat ikkunat. Mutta nyt ei tarvi työskennellä, niin vanha tyyli käy vallan hyvin :D. Nähdään pian #Turku!


Minulle kesä loppuu aina elokuun viimeiseen päivään oli sää mikä tahansa. Hiljalleen on silti alkanut mieli kääntyä kohti syksyä ja siellä odottavia askareita. Tälle elokuulle ja kesälle on kuitenkin tiedossa vielä ainakin yksi matka!

Viikon päästä nousemme taas Onnibussin kyytiin ja suuntaamme muutamaksi päiväksi Helsinkiin. Keväisellä Helsingin reissulla vannoin, että kaupunkiin on tultava taas kesällä, jolloin kaikki kaupungit Suomessa ovat parhaimmillaan. Muutama reissu Helsinkiin on takana, mutta viimeinen visiitti on vielä edessä. Tällä kertaa luvassa on kaupungilla kiertelyä, rakkaan siskoni tapaamista ja hauskanpitoa ystävien kanssa. Mukava ja todennäköisesti ikimuistoinen lopetus tälle kesälle.

Vattupuskia yksinäisen polun varrella. Herneet, pehmisjäätelö, metsämansikat, mustikat ja vadelmat - mitä muuta sitä kesällä tarviskaan syyä :D Summer <3
Mulle tuli tästä näkymästä ihan Uusi-Seelanti ja hobittivibat.. "Mökit" oli kuiteski melko isoja. Tuuli ihan perkuleesti, mutta toi aurinko osas onneks lämmittää tänään niin ihanasti <3
Metsänneito
Camping in Finland


Kesä on ollut tapahtuma- ja tunnerikas. Kuluvat kuukaudet ovat saaneet minut kyseenalaistamaan monia asioita uudelleen, keväällä kun sellaiseen ei juuri aikaa jäänyt. Uteliaisuus milloin mitäkin asiaa ja matkakuume milloin mitäkin maailmankolkkaa kohtaan on ollut korkealla, mutta yksi asia on ja pysyy. Suomen kesä on aina kaunis ja kokemusrikas!

Kesässä parasta on valoisuus. On ihanaa tulla kotiin iltamyöhäisellä auringon vielä ollessa ylhäällä. Tai herätä aamun toimiin aurinkokellon herättämänä. Eikä näissä säissäkään minun mielestäni valittamista ole ollut. Välillä sataa ja ukkostaa, välillä porottaa kuumasti. Molempi parempi.

Vaikka olen kesän ystävä, en jätä sitä koskaan taakseni haikein mielin. Vaikka Suomen kesä on ainutlaatuinen, niin aurinko ei ole koskaan kuin lyhyen lentomatkan päässä. Ja keltainen syyskuu on vähintään yhtä kaunis kuin Suomen kesä.

Hyvää yötä kesä.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Kyseessä on kansainvälinen tempaus ja Suomessa sitä vetävät Satu Destination Unknown - blogista, Nella Kaukokaipuu - blogista ja Veera Wanderlust Expert - blogista. Ohjeet voit lukea täältä.

Minut löytää Instagrammista nimimerkillä curiousteea.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia - varsinkin noissa kahdessa vikassa kuvassa on jotenkin mieleton fiilis! Ja hassua (tai ehka ei ottaen huomioon Suomen upean kesan) minakin juuri fiilistelin kesaa omassa postauksessani :) Kylla Suomen kesa on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura, kiva kuulla! Ja fiilis oli paikan päälläkin mahtava molemmilla kerroilla, rauhallinen järvimaisema on aina yhtä ihana. Suomen kesä on tosiaan upea! Sitä on kiva fiilistellä vielä näin elokuun lopulla kun vuodenaika kääntyy hiljalleen syksyyn :)

   Poista
 2. Ihana kesä on kyllä ollut. Saanut niin pitkään viilettää pihalla vähissä vaatteissa - vaikka keskellä yötä!

  Söpöt nuo ekan kuvan katos ja siili. (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Oli ihan parasta kun monen viikon ajan pystyi lähtemään ovesta ulos ilman pitkähihaista - oli kello mitä tahansa :). Tuo siili on kyllä todella suloinen tapaus!

   Poista
 3. Oi Suomenlinna ja vadelmapuskien kuvia. Ihania.
  Kieltämättä vähän haikea fiilis, kun syksy saapuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlinnaan voisi mennä uudelleenkin tulevilla Helsingin reissuilla. Ihana piknikpaikka!

   Poista
 4. Niin huikea kesä ollut kyllä, että aika heilahti elokuun loppuun ennen kuin ehti huomatakkaan! Rakastan syksyä, joten onnellisin mielin myös sen otan vastaan kaikissa noissa kauniissa väreissä joita myös viimeisessä kuvassasi esiintyy :) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti kyllä meni taas tämä kesä :). Mutta onneksi sitä seuraa ihana syksy! Värit ovat syksyssä niin ihanaa, katselinkin tuossa juuri kuvia viime syksyltä. Mikä upeus meitä pian odottaakin :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Minäkin vietän kesää elokuun loppuun asti :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniita kesäisiä kuvia Suomen suvesta! :) Ihana tuo Tampereen katuun hakattu viisaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Tuo on ollut lempilausahdukseni jostain teini-ikäisestä. Voit kuvitella miten innoissani olin kun vuosia sitten näin sen Tampereen kadulla :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!