Love is when two hearts beat as one.Rakkaussillat ja -lukot ovat yleistyneet ympäri maailmaa ja nykyään rakkaussiltoja voi käydä katsomassa monessakin kaupungissa. Frankfurtissa rakkaussilta kuhisi väkeä ja värikkäitä, erilaisia lukkoja. Ihmiset olivat kiinnitelleet lukkoja toisiinsa, rakentaneet monista lukoista yhdessä isoja riippuvia kokonaisuuksia ja kiinnitelleet niitä vähän korkeammallekin.


Joissakin lukoissa oli kuvia, toisissa lauseita, suurimmassa osassa kuitenkin vain nimiä ja päivämääriä. Ilahduttavaa oli se, että ne tylsääkin tylsemmät peruslukot ovat hiljalleen vaihtaneet väriä ja muotoa.

Ehkä alue tai Frankfurt kaupunkina ei ole kaikkein romanttisin rakkauslukon kiinnittämiseen, mutta sillalta on hyvät näkymät Frankfurtin pilvenpiirtäjiin ja rannalla on muutamia terasseja, joten se on oiva pysähdyspaikka varsinkin aurinkoisella ilmalla. Tämä on yksi kivoimmista rakkauslukkosilloista, jolla olen itse ollut.

Missäs on sinun suosikkisiltasi?


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

4 kommenttia:

 1. Pariisissa parhaillaan poistavat lukkoja Pont des Artsin kaiteista ja korvaavat kaiteet pleksisillä, jottei uusia voi kiinnittää. Se siitä romantiikasta - silta siltana ja romantiikka jossain muualla, siis :-)
  Tuo Frankfurtin silta lienee vähän tukevampi rakenteiltaan, muistelen, joten ehkä siinä lukot saavat vielä jonkin aikaa olla.
  Soulissa olivat näköalatornin juurille tehneet joulukuusenmallisia kartioita, joihin lukkoja oli kiinnitetty - fiksu idea sinänsä, niin eivät riko mitään rakenteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu tuo Soulin tapaus :). Mukavaa, että vastaavat ns. tarpeeseen. Näitä lukkojahan olisi kiva nähdä muuallakin kuin silloissa.

   Poista
 2. Tää oli ensimmäinen rakkauslukkosiltani, jonka näin! Siksi siitä jäi aika hyvät fiilikset. :) Muuten en ole nähnyt muistaakseni kuin Kölnissä rakkauslukkosillan, Salzburgissa oli myös, mutta lukkojen määrä huomattavasti vähäisempi kuin esim Frankfurtissa tai Kölnissä. Hmh. Ehkäpä ne olivat siinä! Arvostan kuitenkin enemmän kauniista maisemia kuin näitä rakkauslukkoja, vaikka kivaa oli sellainenkin nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tämä oli ensimmäinen :). Frankfurtissa oli tosiaan melko paljon lukkoja. Varmaan eniten mitä olen koskaan missään nähnyt. Samaa mieltä olen kyllä kanssasi, kauniit maisemat voittavat nämä sillat koska tahansa :D

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!