Terveisiä Tampereen taivaan alta!

Kuukauden blogitauko on nyt ohitse ja olen palannut tietokoneen ääreen. Olen koko kesän käyttänyt tietokonetta melkoisen vähän ja nauttinut siitä, että aikaa on jäänyt enemmän muihin asioihin. Blogin kirjoittamisessa on kuitenkin hienot puolensa, joten on mukavaa palata tänne virtuaalimaailmaankin välillä.Kesä oli, jälleen kerran, hyvin kokemusrikas. Kylläpä tuli mentyä ja elettyä! Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet seuraavaan ihanaan vuodenaikaan, eli syksyyn. Alkaa taas se ihana värien, pimeyden ja syyssateiden aika, jolloin ilmassa on erityistä taikaa. Aina syyskuun saapuessa olen sitä mieltä, että syksy on kaikkein eniten minun vuodenaikani, mutta toisaalta sitä tulee kyllä innostuttua myös keväästä ja kesästä aika täysillä ja talvikin jaksaa onneksi ilahduttaa oman aikansa kauneudellaan. Neljä hyvin erilaista vuodenaikaa on kyllä todellinen rikkaus pohjoisen asukeille!

Tämä syksy eroaa kahdesta edellisestään. Päätin olla vähemmän Jyväskylässä, jos ollenkaan, ja enemmän Tampereella sekä Helsingissä ja nauttia täysillä rakkaiden ihmisten seurasta, erilaisista hauskoista tapahtumista, työnteosta, liikunnasta ja pitkistä kävelyretkistä.Yksi hyvin mielenkiintoinen ulkomaan reissu on tiedossa syyskuulle!

Visit Sweden* kutsui minut taas Ruotsiin ja tällä kertaa hyvin pohjoiseen. Viime reissu heidän kanssaan muutama vuosi takaperin oli hauska ja tekemistä täynnä enkä odota yhtään vähempää tältä matkalta. Muutaman päivän päästä nousen koneeseen ja matkustan muutaman muun bloggaajan kanssa Björklideniin, Ruotsin Lappiin. En pysty sanoin kuvailemaan kuinka innoissani olen tästä reissusta, koska matkaohjelman mukaan pääsemme toteuttamaan pari mahtavaa juttua!!

Reissua voi seurata Instagrammissa (curiousteea), pyrin olemaan senkin kanssa aktiivisempi ensi viikolla. Värikästä syksyn alkua kaikille!

*Matka toteutetaan yhteistyössä Visit Swedenin kanssa.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

 1. Hei jee, kivaa että muitakin syksyintoilijoita löytyy! Tämä kesä oli epämääräisistä säistään huolimatta oikein jees, mutta kyllä syksy on se vuodenaika milloin itse tuntuu olevan aina eniten elossa. :) Innolla jään myös odottelemaan raportteja Ruotsista! n__n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Camilla! Pahoittelut, että on jäänyt tähän vastaamatta :/. Reissun päältä tullut julkaistua, mutta sitten tohinassa unohtanut palata kommentoimaan.

   Pidin myös kovasti kesästä! Säät eivät fiilikseeni yleensäkään juuri vaikuta. Syksyssä on siltikin erilaista ihanuutta ilmassa ja koen myös, että silloin tuntee olevansa hyvinkin elossa :). On siis mukavaa myös kuulla, että ihan jokainen ei sure kesän loppumista vaan nauttii näistä syksynkin eloista!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!