Viime viikolla tein taas matkan Helsinkiin. Viime kerrasta olikin jo kulunut hetki ja tällä kertaa päätin jäädä yöksi, jotta voin osallistua pariin blogin kautta tulleeseen tapahtumaankin*.Ensimmäinen oli keskiviikkoiltana kun nappasin siskon juna-asemalta mukaan ja suuntasin hän kainalossani Radisson Blu Aleksanterin avajaisiin. Radisson Blu oli kutsunut avajaisiin lehdistöä, bloggaajia ja ties keitä juhlistamaan uutta hotelliaan. Kutsussa mainittiin tilaisuuden olevan rento (reinoja en siltikään kenelläkään nähnyt vaikka niin luvattiin!) ja me lähdimme sillä asenteella paikalle. Heti ovella käteen ojennettiinkin viinilasilliset ja tarjoilupöydässä oli kotoisasti tarjolla muun muassa pullaa. Hotellin tiloja ja huoneita pääsi kiertämään opastetulla kierroksella ja hienolta kyllä näytti.

Muutaman viinilasin jälkeen oli hurjan hauskaa nappailla kuvia yläkerran suihkutiloissa sekä ihailla terassin maisemia ja tyylikkäitä huoneita. Yläkerran tilat olivat melkoisen kotoisat ja siellä olisi kiva juhlistaa vaikkapa pyöreitä synttäreitä. Näkemämme hotellihuoneetkin olivat tyylikkäät, mutta en ehtinyt niistä napata yhtäkään kuvaa.

Oman keskenäisen hauskanpitomme lisäksi oli mukava nauttia myös euroviisuesiintyjämme Sandhjan karismasta ja kauniista lauluäänestä. Olin taas ennen tätä iltaa pihalla koko euroviisuista enkä vieläkään millään lailla perillä ole, mutta ainakin sen tiedän nyt, että Suomi lähettää kisoihin upean esiintyjän.

Kiitos Radissonille ja hauskalle, positiiviselle ja yllytyshullulle siskolleni viihdyttävästä illasta!

Seuraavana päivänä oli vuorossa lenkki Helsingin keväässä ja sitten tapaaminen Olympiaterminaalissa. Satamassa meitä odotteli Tallinkin viestintäjohtaja Marika, joka vei meidän porukan ensiksi herkulliselle lounaalle ja sen jälkeen Grease-musikaalin ennakkonäytökseen.

Grease musikaalin pääsee jo näkemään Silja Serenadella ja Silja Symphonylla. Esitys pyörii laivoilla toukokuun loppuun asti ja on englanninkielinen. Show kuuluu risteilyn hintaan, mutta paikat kannattaa valita jo matkan varausvaiheessa, jotta ei jää hyvästä näytöksestä paitsi. Kylkeen on mahdollista varata erilaisia tarjoilupaketteja. Me saimme eteemme kahvia ja kolmen suklaan petit foursin, jonka saa kympillä. 

Esitys oli upea! Minua aina liikuttaa kaunis taide ja silmäkulmani kostuivatkin muutaman kerran. Kuunnella nyt lahjakkaita esiintyjiä ja hyviä, nostalgisia kappaleita. Näyttelijät olivat hyvin valittu, istuivat rooleihinsa mainiosti. Ah sitä upeaa tyyliäkin! Nahkatakit esiin poijat, nyt on kevätkin jo! Mainiota ottaa kyseinen musikaali laivan ohjelmistoon mukaan. Muistutti itseäni taas siitä, että teatteria ja musikaaleja pitäisi käydä katsomassa useamminkin.Kiitos Tallink Siljalle kutsusta, oli todella rentouttava iltapäivä.

On siellä Helsingissä aina yhtä kiva piipahtaa. Harmikseni useampi kaveri jäi tälläkin kertaa moikkaamatta, joten pitänee suunnata sinne taas useammin erilaisiin tapahtumiin. Nyt kevään ja kesän tullen Helsingin katujakin on kiva kierrellä kun ulkonakin tarkenee istuskella.

*Ohjelmat ja tarjoilut tarjosivat Radisson Blu Aleksanteri Hotel sekä Tallink Silja.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

  1. No aika kiva Helsinki-vierailu kieltämättä! Vitsi tuo Grease-musikaali kyllä houkuttelis kovasti, sillä mää kyllä rakastan Greasea aika kovasti. Voi olla että on aiva pakko koittaa löytää kalenterista joku väli, että ehtis piipahtaa Siljan laivoilla nyt kevään aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä! Itsekin tykkään Greasesta kovasti ja tämä show oli kyllä upea :)

      Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!