Katutaide, yksityiskohdat ja rosoisuus olivat ehdottomasti suurimpia syitä sille miksi Torontoon matkustaminen kiehtoi minua. Kaupungit ovat kovin tylsiä, jos suurin osa rakennusten seinistä on suoria ja yksivärisiä. Torontossa näin ei onneksi ole. Kaupungin ydinkeskusta on toki moderninen, mutta väriä, katutaidetta ja yksityiskohtia ei tarvitse kaukaa etsiä. Toronton katutaide ihastuttaa taiteen ystävää.

Tämä ja ylläolevat kuvat on otettu Graffiti Alleylta.


Kensingtonin alue ympäristöineen on hipstereiden mekka Torontossa, joten taiteen ja kasvisruoan ystävät suuntanevat sinne joka tapauksessa. Yksi kuuluisimmasta katutaiteen alueista Torontossa on lisäksi Graffiti Alley. Se on melko pieni kadun pätkä eikä lopulta kovinkaan säväyttävä. Sitä lähellä olevilta kaduilta kuitenkin löytyy paljon lisää katutaidetta ja melkoisen upeita kuvia. 

Torontossa katutaidetta on muutenkin melko helppo löytää, varsinkin tosiaan kun ensin lähtee ydinkeskustasta pois. Vaikka avasimme kyseisen sovelluksen vain muutaman kerran nopeasti, niin kerrottakoon silti vinkkinä muillekin pelaajille; Pokemon Go kertoo lukuisten taideteosten sijainnit.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

0 kommenttia

Kerropas mitä mieltä sinä olet!