Muutamana päivänä kävelimme Parc de la Ciutadellaan, lähellä olevaan isoon puistoon. 

Puisto on todella kaunis ja siellä on esimerkiksi eläintarha, pari museota, pieni järvi, lasten leikkialueita ja muutama kahvila, jotka vetävät niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan päivästä.
Me kävimme puistossa muutamaan kertaan kävelemässä, leikkimässä, soutelemassa ja lepäämässä. Puistossa olevalla pikkuisella järvellä vuokrataan veneitä. Meitä oli kuuden hengen joukko, mutta kolmivuotiaasta ei veloitettu, joten pääsimme kaikki 10 eurolla samaan veneeseen. Järvellä bongailimme kilppareita ja välttelimme yhteentörmäystä muiden veneilijöiden kanssa.


Joukon nuorimmainen viihtyi myös leikkipuistossa, mammuttia tuijottelemassa ja isojen puiden välissä kiipeilemässä. Me muut ihastelimme myös upeaa Cascadan rakennusta.

Puistossa toimii ilmainen wifi ja hyvin toimikin, kun viimeisenä päivänä sitä testailin. Vessoja voisi olla kyllä enemmänkin tai edes jonkinlainen kyltti sen sijaintia osoittamaan.
Puistoa ei kannata jättää välistä, se on kaunis, melkoisen iso ja siellä on mukavaa rauhoittua.

METRO: Arc de Triomf


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea matkakertomusta ja ihailla kuvia, vaikka paikat tuttuja ovatkin. En tiennytkään, että Ciutadelan lammesta löytyy myös kilppareita :)
  Viime syksynä puiston porteilla oli isot kyltit, joissa luki, että puiston lampeen ei saa viedä kilppareita, koska 90 % sinne jätetyistä kilppareista menehtyy. Samainen kyltti on tullut vastaan labyrinttipuistossa, onkohan ne sitten paikallisten entisiä kotieläimiä, jotka siellä temmeltää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman siellä tosiaan bongasimme uimassa! Olin kyllä autuaan tietämätön, että tuollainen varoitus puistossa on ollut ja on kyllä ikävä kuulla, että noin suuri osa sinne jätetyistä menehtyy.. Toivottavasti asukkaat ovat kylttejä uskoneet eivätkä niitä sinne enää veisi.

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!