Aurinko päätti ilmestyä mukavan lämmittävästi ja meidän lähtöpäivämme koitti! Tässä sitä istuskellaan junassa Tampereelta Tikkurilaan ja muutaman tunnin päästä lähtee lentomme Berliiniin. Todella hyvin nukutun yön jälkeen heräsin levänneenä ja nautin aamukahvini matkailulehtiä lueskellen. Matkakuume nousi taas korkealle, mutta mikäs sen parempaa, lähtö kun vain läheni.


Satuin eilen löytämään kirjaston 50 sentin myyntihyllystä Peter Schneiderin kirjan Parisuhteita, joka sijoittuu Berliiniin ennen muurin murtumista. En tiedä onko Berliinillä kaupunkina kirjassa merkittävää osaa, mutta ajattelin kirjan olevan silti viihdyttävää matkaluettavaa lentokoneessa tai puistoillessa.

Matkalle otan mukaan hyväksi todetun reppuni, vaatteita, vähän hygieniatuotteita, padin ja luettavaa. Tietokone jää kotiin, mutta voi olla, että kirjoitan silti matkan päältä mikäli inspiraatio iskee. Instagramissa matkaa voi seurata reaaliaikaisesti.

Saavumme Berliiniin myöhään illalla. Huomisen suunnitelmista on varmaa vain se, että tulemme herkuttelemaan, paljon! Berliinin kahvilat ja ravintolat jo odottavat kahta nälkäistä matkaajaa.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

10 kommenttia:

 1. Jee! Berliinin kesä on vielä kokematta :) Muistot auttamattomasti lumisia. Tämä on joskus korjattava !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo näin lyhyen tutustumisen jälkeen voin vain suositella! Ei sillä etteikö Berliini olisi myös talvella kiva, museoita ja kahviloita kun riittää :). Tämän jälkeen voin siis tulla tänne talvellakin! Vaikka yleisesti ottaen kesän lapsi olenkin :)

   Poista
 2. Mahtavaa reissua, nauttikaa! Siellä taitaa säätiedotuksen mukaan olla aika ihanat ilmatkin tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nautittu on, UPEA kaupunki!!! Ja ilmat enemmän kuin loistavat, kesä <3

   Poista
 3. Jee, laitan sun instagrammin ehdottomasti seurantaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva ja samoin :). Mukava löytää sut sieltä!!

   Poista
 4. Olenkin seuraillut sun reissua ig:ssä ja hyvältä näyttää :)

  Tässä olis sulle muuten positiivinen haaste, jos kerkeet tekemään:

  http://kinttupolulla.blogspot.com.es/2014/06/vatsataudin-jalkeen-paivasta-loytyy.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan nyt ollut mielenkiintoa tänne rustailla, mutta palaan asiaan sitten matkan jälkeen :). Kiitos paljon haasteesta :)!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!