Ihana pitkä, kuuma heinäkuu. Kaltaiselleni vilukissalle nämä helteet ovat herkkua ja luksusta, joten olen nauttinut jokaikisestä hikipisarasta ja auringonsäteestä. Kämpässä on kuuma, autossa on kuuma, ulkona on kuuma ja se on mahtavaa.

En ole malttanut istuskella koneen ääressä juuri lainkaan, netissä surffailut olen hoitanut kännykän voimin. Tiedossa on tulevinakin viikkoina paljon ulkoilmaelämää, joten en usko surffailutahdin tästä ihan heti nopeutuvan. Ei siis kannata ihmetellä jos blogissa on vähän hiljaisempaa.

Tampereella on kaikenlaisia tapahtumia ja muuallakin Suomessa riittäisi tekemistä! Parhaillaan Tampereella on käynnissä Kukkaisviikot ja tulevana viikonloppuna kaupungin valtaa Blockfest, hiphop -festivaalit. Aion olla mukana molemmissa tavalla taikka toisella. Lisäksi haluan jatkossakin nauttia Suomen luonnosta nyt kun se on parhaimmillaan sekä matkustella lisäksi täällä Etelä-Suomessa minkä jaksan ja kerkeän. Kävin viime viikolla Turussa Flowparkissa ja siitä kerronkin pian.

On tämä Suomen kesä vain niin upea. Nauttikaa tekin siitä nyt täydellä teholla kun se antaa parastaan!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

  1. Kiva että sielläkin piisaa lämpöä :) Täällä tänään varjossa 39 ja viuhka on kovassa käytössä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä piisaa, ihanaa! Ei tarvi kyllä sielläkään palella :)

      Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!