Tammikuun fiilis on ollut mahtavaa mahtavan perään. Takana on mielettömän hieno kuukausi. Ulkomaille lähdemme vasta näillä näppäimillä, mutta kuukauteen on siltikin mahtunut jo matkustamista ja monia uusia kokemuksia.



Tammikuun alkupuoliskolla olin mukana Bloggarit Mansessa - tapahtumassa. 

Meille bloggaajille esiteltiin Tampereen tunnetuimpia nähtävyyksiä ja hieman sitä vähemmänkin tunnettua Mansea. Tutustuin viikonlopun aikana täysin uusiin ihmisiin sekä sellaisiin, jotka tunsin jollain tavalla entuudestaan blogimaailmassa. Vietin aikaa hyvässä seurassa, ihanassa kotikaupungissani. Viikonloppu oli mielettömän kiva!

Angata, Fat in BKK, Let´s go Laura sekä Tuntemattomaan ja takaisin - blogien kirjoittajat.

Kuun aikana teimme matkasuunnitelmia ja varailimme matkoja. 

Sen lisäksi, että teimme matkavarauksia hyvin pian alkavalle Miamin matkallemme, varasin meille myös lennot Saksaan, jonne lähdemme helmikuun loppupuolella kevättä viettämään. Kuun aikana tuli myös etsittyä asuntoa Saksasta ja hoidettua paljon käytännön asioita tulevia reissuja varten, esimerkiksi ESTA piti hakea Yhdysvaltoihin ja opiskelupaperit hoitaa kuntoon. Tammikuussa luin myös hyviä matkakirjoja, esimerkiksi Dan Kieranin Joutilas matkailija - opuksen. Suosittelen.



Matkabloggaajien kekkeröinnit jatkuivat Helsingin reissulla ja matkamessuilla. 

Matkamessut ovat aina kiva tapahtuma, mutta tänä vuonna poikkeuksellisen hauska. Siellä sitä tuli tavattua ihmisiä, pidettyä hauskaa, matkakuumeiltua sekä juteltua matkailualan yritysten kanssa. Helsingin reissun kruunasi yhden illan viettäminen todellisessa laatuseurassa, siskojeni kanssa kaupungilla pyörien.



Tammikuuhun mahtui myös pikavisiitti Jyväskylään. 

Oi että olin sitä junamatkaa sinne jo kaivannut! Aamuherätys, juna-asemalle käveleminen ja junassa matkustaminen - se kokonaisuus on ihana kombo. Tällä reissulla istuskelin tyhjässä vaunussa ja ihailin valkoisia lumikinoksia. Kuinka kaunis voi Suomi ollakaan! Jyväskylän visiitin kruunasi treffit lapsuudenystäväni kanssa kahvilassa matkustelusta jutustellen sekä kaljat hyvän ystävän kanssa pubissa kuulumisia vaihdellen.



Kuun viimeisenä viikonloppuna toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja uin avannossa.

Viimeinkin uskalsin uida järvessä. Ja vielä talvella! Kokemus oli huikea. Avantouinnin jälkeen jatkoimme ystäväporukalla yhdessäoloa aamuyöhön asti. Todella hieno vuorokausi oli, tuon jälkeen onkin kiva lähteä reissuun.



Ja voiko paremmin kuukausi vaihtua kuin ulkomailla reissaten, Miamin auringon alla?

Todennäköisesti ei voi. Loistavan tammikuun kruunaa täydellisesti se, että me lähdemme pian lentokentälle ja lennämme maailman toiselle puolen. Luvassa on muutama viikko Floridan auringon alla. Reppu on vielä pakkaamatta ja asiat vähän puolitiessä, mutta reissujalkaa vipattaa jo! 



Kiitoksia ihanat näistä viikoista!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

11 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa sinun tammikuu! Minkähän takia tästä kuusta aina puhutaan, että se olisi jotenkin vuoden ankeinta aikaa..? Ehkä kyse on lähinnä siitä miten vuoden ekan kuukauden itelleen järjestää. Ja mahtavaa Miamin reissua teille! :) Jään odottelemaan tarinoita Floridan auringon alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri, asenne- ja järjestelykysymyshän se yleensä on :). Tammikuussa on kivaa se kun alkaa uusi vuosi. Takana on joulut ja pyhät, edessä valkoista hankea, kevät ja kesä :).

      Kiitos oikein paljon! Juttua tulossa kunhan tohdin taas koneen ääreen istahtaa :D. Ihanaa loppuviikkoa!

      Poista
  2. Onpa ollut hieno tammikuu :)! Mahtavaa reissua Floridaan! Kyllä kelpaisi itsellenikin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jerry! Toistaiseksi on mahtava matka ollutkin :). Sen mitä sinua tunnen, voisin kuvitella, että viihtyisit täällä! Miami on kaunis ja täällä pääsee kokemaan kaikenlaista kivaa. Tulkaa ihmeessä jossain kohtaa tähän suuntaan :)

      Poista
  3. Mahtavaa Miamin reissua teille ja hurjasti onnea mahtavasta Cisionin sijoituksesta, oot todellakin ansainnut sen!! Hyvä Teea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Laura! Kivasti sanottu :). Oikein hauskaa viikonloppua sulle!

      Poista
  4. Onpa ollut mahtava tammikuu sulla! Huikeeta reissua sinne Miamiin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jenna :). Mukavaa viikonloppua :)!!

      Poista
  5. Jee, mahtis tammikuu! :)

    Mun tammikuu meni myös mahtavasti, mutta loppua kohti alkoi selkeästi kisakunto tippumaan, sillä nämä viimeiset kaksi viikkoa tuli aikalailla vietettyä villasukat jalassa kirjoja lukien! :D Eikä sekään paha ole, mutta yhtäkkiä sitä onkin jo tekemättömien juttujen pinossa odottelemassa pari ompelutyötä, opparin suunnittelu sekä pari kurssia.

    Ehkä ne hoituu sitten helmikuussa, kenties itsestään? :P

    Mahtavaa matkaa Miamiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meinasin heti kommentoida, että mitä vikaa on villasukissa ja kirjoissa :D!! Mutta totta kyllä, silloin kun pitäisi tehdä muutakin niin hommat äkkiä kasaantuu kun kirjojen maailmat vetävät liikaa puoleensa.. Viime tingassa tulee kuitenkin usein käytettyä ne opiskelutunnitkin tehokkaimmin, joten ei ressiä :D.

      Poista
  6. Pingviinimatkat - blogin Milla jätti alla olevan kommentin, mutta valitettavasti poistin sen vahingossa, enkä enää kyennyt palauttamaan sitä vaikka se sähköpostissa edelleen olikin:

    "Hieno tammikuu! Ja loistava helmikuu selvästi aluillaan, kun sen saa aloittaa Miamin auringon alla :) Mahti reissua teille."

    Kiitos kommentista Milla ja pahoittelut kun menin sen vahingossa poistamaan :/. Oli tosiaan hieno kuukausi, mukava oli tavata sinuakin. Ja kiitos, eiköhän helmikuu ala hyvin hienosti :). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!