Miamin tyylikkäämpi ja kiehtovampi puoli näyttäytyy rosoisen värikkäässä Wynwoodissa.

Miami on kaupunki missä on useampia museoita ja upeaa taidetta. Moniin gallerioihin pääsee ilmaiseksi sisälle ihailemaan artistien työtä käytännössä. Wynwoodissa kaupungin taide-elämä oikein hyppää silmien eteen. Siellä sijaitsee useampia pieniä varastotiloja, joiden sisällä ja pihamailla taiteilijat tekevät teoksiaan. Alueella järjestetään myös joitakin taidetapahtumia ja siellä on tälläkin hetkellä meneillään taidetapahtuma Art Wynwood.Pidän kaikenlaisesta taiteesta ja kiertelen museoissa mielelläni, mutta kaikista eniten sydäntä on lähellä katutaide. On mahtavaa, että elämä ja värit eivät rajoitu vain rakennusten sisäpuolelle vaan voimme tehdä kaupungeistamme viihtyisän olohuoneen kaikille. Kaikenlaiset pikkuriikkiset yksityiskohdat saavat minut lisäksi ilahtumaan, ne tekevät aina normaaleista kävelyretkistä seikkailun. Joten Wynwood oli ehdottomasti paikka taiteen ystävän päiväkävelylle!
Piti sitten poseerata bodybuilder-babyn edessä. Jostain syystä poseeraukseni on enemmän apinaa muistuttava, mutta ei sen väliä. Viihdyin Wynwoodin alueella todella mainiosti, alue on aivan mielettömän ihana. Wynwoodissa on hienoja graffitteja ja hauskoja pieniä yksityiskohtia. Seutu on Miamin kaupungin mielenkiintoisinta taiteen ja kivojen kahviloidensa takia, täysin toisenlaisen maailma kuin kaupungin keskusta tai South Beach.


Ollessamme kävelyretkellä siellä kuvattiin samaan aikaan elokuvaa tai dokumenttia, joten satuttiin hyvään aikaan paikalle. Ei ole tietoa millainen filmi on kyseessä, mutta olihan se hauska kävellä autoilta suljetuilla kaduilla ja katsella kameraryhmän hinausautoineen kulkevan ohitse. Näyttelijässä, jonka näimme, oli hieman Denzel Washingtonin tyyliä, mutta karisma puuttui.Wynwood on lyhyen matkan päässä Miamin keskustasta ja sinne pääsee kätevästi bussilla. Alueella kannattaa tosin liikkua joko kävellen tai pyörällä.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

6 kommenttia:

 1. Oi, mäkin niin rakastan katutaidetta! Tosi kivalta alueelta näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)! Eikös näytäkin, tiedät minne suuntaat jos liikut näillä main :)

   Poista
 2. Mahtavia maalauksia! Katutaide tuottaa minullekin usein iloa kaduilla sompaillessa. Täytyy pitää tuo seutu mielessä, sillä voipi olla, että tässä vielä keväämmällä koukataan Miamin kautta ennen Suomeen paluuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka mikäli Miamiin eksyy, siellä kun katutaidetta ei muuten ole ihan joka nurkalla. Teidän reissua onkin ollut iloa seurata! Katsotaan eksyttekö Miamiin, olisi se kiva lukea teidän kirjoituksia sieltäkin :)

   Poista
 3. Wau mitä katutaidetta ja ihan mahtava toi kuva, jossa olet itsekin mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä vaan, tykkäsin ihan hulluna noista teoksista :)!!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!