Käsittämätöntä, että kävin ensimmäisen kerran Raumalla vasta viime viikolla. Bussimatka Tampereelta kestää kuitenkin vain muutaman tunnin, mutta niin sitä vain ei ole saanut aikaiseksi kaupunkiin aiemmin mennä. Telakkamatka Silja Serenaden kyydissä tarkoitti kuitenkin myös sitä, että pääsin viettämään Raumalla muutaman tunnin ennen paluutani Tampereelle.
Kaukokaipuu - blogin Nella päätti myös jäädä kaupunkia kiertelemään ja oppaaksi meille lähti Raumalla asustava Live now - dream later - blogin kirjoittaja Saana. Saana näytti meille ensikertalaisille Rauman parhaimpia paloja eli puutaloja. Jo olivat somia! Odotukseni olivat Rauman suhteen korkealla, mutta kyllä se vain on kaunis paikka ja ehdottomasti vierailun arvoinen. Saana kertoi hauskoja tarinoita kaupungista ja oli muutenkin loistava opas. Nyt on nähty Suomen kapein katu Kitukränn!


Pari tuntia Raumalla meni nopeasti ja äkkiä minun piti jo joutaa bussiin, mutta eiköhän toinenkin kerta tule. Rauma on vielä nähtävä kesän kauneudessaan.

Curious Feet on myös Instagrammissa nimimerkillä curiousteea. Seuraavaksi reissaan Finnairin siivin Lontooseen ja matkaa voi seurata Instasta reaaliaikaisesti!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

10 kommenttia:

 1. Raumassa on kyllä nättiä ja ihan huippua, että teillä oli vielä paikallisopas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri! Välillä on kivaa kun joku vie ja näyttää niin tulee sitten löydettyä kivoille paikoille samantien.

   Poista
 2. Hehe, menisikö tämä CV:n referenssien jatkoksi, jos joskus vielä harkitsen paikallisoppaan ammattia? :) Oli kyllä aivan huikean kiva päivä, kiva saada matkabloggareita tänne "tuppukyläänkin" aina silloin tällöin. Tervetuloa vaan uudelleen ihan koska tahansa, paitsi että seuraavalla kerralla mennään sit pidemmän kaavan kautta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule pistähän :D! On se kiva tavata ihmisiä muuallakin kuin Helsingissä. Toiste tulen tosiaan joku päivä :). Ja tervetuloa Tampereelle vaikka kaupunki tuttu jo onkin!

   Poista
 3. Ihana ja pikkuinen Rauma! Vanha Rauma on kaunis. Eipä ole hetkeen tullut käytyä. Mentiin toissakesänä naimisiin Raumalla ja Vanha Rauma oli täydellinen kuvausympäristö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, vähänkö romanttinen ympäristö häille! Ihanalta kuulostaa :). Vanha Rauma on upea ja varmasti tunnelmallinen ympäri vuoden.

   Poista
 4. Rauma on söpö. Joskus tuli käytyä siellä kaikilla lomilla, mutta nyt on ollut reilu kymmenen vuotta taukoa. Pitäisi varmaan uskaltautua jälleen poikkeamaan. Ensi kesänä sitten ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on tuttu paikka. Olisi takuulla virkistävää ja nostalgista mennä sinne takaisin noin pitkän ajan jälkeen. Ehkä suuntaan itsekin sinne ensi kesänä :)

   Poista
 5. Raumalla en ole koskaan käynnyt, mutta muistuttaa kuvien perusteella Porvoota. Eli siis ehdottomasti olisi kiva joskus päästä tutustumaan vanhaan Raumaan! Kaunista on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt vielä Porvoossa, mutta voisin kuvitella, että yhtäläisyyksiä löytyy. Vanha Rauma on tosin isompi. Kannattaa joskus poiketa :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!