Seuraava reissuni on hieman erilainen. Matkustan Raumalle, mutta en tosin suorinta reittiä Tampereelta vaan koukkaan Helsingin sataman kautta.

Tallink Silja* kutsui minut telakkamatkalle Helsingistä Raumalle. Risteily tulee olemaan omalaatuinen, koska perushuvittelun sijasta tulemme tutustumaan mitä laivan kulissien takana tapahtuu ja vierailemme esimerkiksi konehuoneessa sekä komentosillalla. Yön vietämme tietysti laivalla ja aamulla nousemme kyydistä Raumalla.


Matkaohjelmaamme ei sisälly Raumaan tutustumista, mutta ajattelin itse jäädä vielä tutkimaan kaupungin katuja virallisen matkaohjelman päättymisen jälkeen muutamaksi tunniksi. Vihdoinkin pääsen minäkin näkemään millaiselta siellä Raumalla oikein näyttää, innolla odotan sitäkin! UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvia puutaloja on toki aikomus käydä katsomassa ja virtuaalikierrokset ehdinkin jo tehdä paikallisen Saanan blogissa Live now - dream later sekä Annen ja Markuksen blogissa Metallia Matkassa

Mukavaa saada pieni reissu tähän marraskuullekin, minkäänlaisia suurempia matkasuunnitelmia kun en ole vieläkään tulevalle talvelle tehnyt.

*Telakkamatkan minulle tarjoaa Tallink Silja.

Curious Feet on myös Instagrammissa sekä Facebookissa. Myös Twitteriä opettelen edelleenkin käyttämään.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

0 kommenttia

Kerropas mitä mieltä sinä olet!