Hellurihei ja helliä tunteita Tampereelta!

On hyvä istahtaa koneen äärelle kahvihuumassa. Ulkona paistaa aurinko ja sitä saa taas kerran valoisan muistutuksen siitä, että kevät on ihan oikeasti jo ovella ja kesäkin aivan nurkan takana. Ja että koko kämppä selkeästi kaipaa perusteellista siivousta.. Voisiko joku raamikas kesämies tulla pesemään ikkunani ja adoptoimaan villakoirani?

Takana on talvi, jonka aikana pysyin enemmän Suomessa kuin vuosiin. Aikomus oli ihan totta lähteä pidemmälle reissulle meneillään olevanakin talvena, mutta Tampereella ja Suomessa riittikin sen verran puuhaa ja vilskettä, että reissut jäivät lopulta muutamiin. Vaan kyllä olivatkin ihania matkoja! Erityisesti tämän vuoden puolella olleet kaukoreissut New Yorkiin ja Vietnamiin. Seuraavat kuukaudet sitten tuleekin todennäköisesti reissattua täällä Euroopan sisällä, koska kesä. Koska rakastan Suomen kesää ja rakastan rakkaan maanosamme eloisuutta ja kauneutta tulevina vuodenaikoina.


Aina vuodenajan kynnyksellä sitä huomaa kuinka upea Suomen vuodenaikojen vaihtelevuus on. Tähän aikaan vuodesta on ollut ihanaa nähdä ensimmäiset pitkät auringonsäteet. Ensimmäiset tulppaanit kaupoissa. Kuulla ensimmäiset hiekkasoran äänet kevätkenkien ja ohitse kiitävien pyörien renkaiden alla. Jättää kaulaliina kotiin ja takki auki ulos lähtiessä. Ihmetellä iltojen valoisuutta. 

Vietän kevääni todennäköisesti suurimmaksi osaksi Tampereen kamaralla. Satunnaisia reissuja ympäri Suomen tulee toki tehtyä, mutta reissuelämä on hetken aikaa hiljaiselolla ja kiihtynee sitten taas lähempänä kesää enemmän. Tampereella on vaikka mitä mielenkiintoista tapahtumassa myös nyt kevään mittaan. Jos asut tai olet liikkumassa tulevina viikkoina näillä suunnin, niin tässä muutama vinkki:Lisää tapahtumia voi etsiä esimerkiksi osoitteesta Keskustori.fi


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

  1. heh, kiitti menovinkeistä! :P Pitää tutkailla tarkemmin ja jos tänä vuonna (at last!) pääsisi museoiden yöhön! Aina se on vaan jäänyt ja jäänyt, är.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No problem! Museoiden yössä pääsisi kieltämättä kiertämään kätevästi useamman museon :)

      Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!