Sky100 on Hong Kongin korkein sisätiloissa oleva näköalapaikka. 393 metriä merenpinnasta, 100. kerroksessa sijaitseva Sky100 tarjoaa 360 asteen upeat näkymät kaupungin ylle - paitsi tietysti pilvisenä päivänä.

Olin Hong Kongissa vajaa viisi päivää ja aurinko ei juuri näyttäytynyt sinä aikana. Hyvää aikaa vierailla korkeuksissa ei siis ollut, mutta noin 19 euron arvoinen lippu kuului Big Bus Tourin* lippuuni, joten päätin kokeilla onneani ja pistäytyä ylhäällä. No eihän sieltä mitään nähnyt.
Yläkerta on kyllä mukavan valoisa ja siisti. Voin kuvitella, että kirkkaalla säällä torni lunastaa lupauksensa ainakin joillekin reissaajista olemalla Hong Kongin reissun kohokohta. Itse en nähnyt kaupunkia ihan näin korkealta, mutta Hong Kongin epätasaisen maaston takia tulihan tuota kaupunkia ihailtua monet kerrat milloin minkäkin nyppylän päältä tai bussin ikkunasta.

Lippu maksaa normaalisti 168 Hong Kongin dollaria eli noin 19 euroa. Jos et halua maksaa maisemien ihailusta, niin harkitse vaikkapa Bank of Chinan tornia keskustan puolella mikä on ilmainen.

*Sisäänpääsyn Sky100 torniin minulle tarjosi Big Bus Tour Company.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

0 kommenttia

Kerropas mitä mieltä sinä olet!