Pari viime viikonloppua ovat olleet perhekeskeisiä. Viime viikonloppuna oli nuorimmaisen siskoni vuoro vierailla Tampereella poikaystävänsä kanssa ja ohjelma oli sen mukainen; jahdattiin yöllä Pokemoneja ja päivällä kiipeiltiin puissa.

Flowpark rantautui Tampereelle viime kesänä ja onneksi niin, koska puissa kiipeily porukalla on loistavaa ajanvietettä. Tampereen Flowpark sijaitsee upealla paikalla Pyhäjärven rannalla ja koko Pyynikin ja Pispalan seutu ovat Tampereen kauneinta osaa. Varalan suunnalla kannattaa siis käydä vaikka puissa kiipeily ei kiinnostaisikaan.
Me viihdyimme puistossa tällä kertaa kolmesta neljään tuntia ja pidempäänkin olisi voinut jäädä, ellei olisi alkaneet voimat ehtyä. Tällä kertaa vihreät ja siniset radat tosin tuntuivat jo liiankin helpoilta, mutta onneksi puistossa on muutama haasteellisempikin rata, jota kulkea. Musta eli vaikein rata jäi viime kerralla testaamatta, mutta nyt se nousi suosikiksi.Jokos olet käynyt?


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

  1. No en ole käynyt mutta juuri tyttäreni kysyi minulta että lähtisimmekö mukaan ensi sunnuntaina. Kivalta vaikuttaa vaikka vähän jännittää tuleeko korkeanpaikankammo tai miten käsivoimat riittää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Itsellä oli ekoilla kerroilla lievää korkeanpaikankammoa. Nyt viimeksi kun menimme niin ei enää tuntunutkaan missään :). Toivottavasti teillä menee myös mukavasti ja itse kukin nauttii kiipeilemisestä!

      Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!