Hellanlettas viime kirjoituksestani on pitkä aika! Onkin korkea aika tulla sanomaan hei. On muuten yllättävän vaikeaa monen viikon tauon jälkeen istahtaa koneen ääreen ja kirjoittaa matkablogia. Enhän ole edes reissannut hetkeen enkä kyllä potenut matkakuumettakaan. Tunnen muutenkin olevani täysin pihalla matkablogien maailmasta, koska reissutarinoiden sijaan olen viime kuukaudet keskittynyt lukemaan sijoitusblogeja ja suunnitellut siinä sivussa omaa tulevaisuuttani tarkemmin.

Lisäksi olen kuluttanut hyvin paljon aikaa netissä asuntojen etsintään sekä pohdintaan, että missä ja miten haluan elää, nyt ja tulevaisuudessa. Päätimme muutama kuukausi sitten tulevan avomieheni kanssa muuttaa saman katon alle.

Mitä reissaamiseen tulee, olen pysynyt viime viikot lähinnä Tampereella. Keväällä kävimme Kangasalla automuseossa ja Lohjalla kaivosmuseossa, mutta kesän tullen en ole liikkunut Tampereen ulkopuolelle. Toki Tampereella tulee testailtua uusia ravintoloita ja kokeiltua satunnaisesti uusia asioita, mutta lopulta elämä on ollut yllättävän tuttua ja turvallista viime kuukaudet. 

Heinäkuussa aiomme lähteä pienelle roadtripille pohjoiseen päin. Ja siskot jo kovasti kinuavat seuraavan ulkomaan reissun perään. Jahka asuntoasiat selviävät, onkin aika tehdä uusia matkasuunnitelmia. 

Katsotaan josko sitä tulisi kesän aikana kirjoitettua valmiiksi luonnoksissa olevia turinoita. Mutta nyt toivotan hauskaa juhannusta kaikille ja palaan takaisin ihmisten ilmoille. 


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

0 kommenttia

Kerropas mitä mieltä sinä olet!