Viikot ne vierivät hirmuista vauhtia eteenpäin. Kaikenlaista hauskaa on viimeiseen kuukauteen mahtunut, mutta myös stressikynnys on ylitetty pitkästä aikaa, joten keskittyminen yhteen asiaan kerrallaan on välillä ollut hankalaa. Tämän takia on bloggaaminen, valokuvaaminen, hupilukeminen ja liikunta jäänyt pinnallisemmalle huomiolle, mutta ihmisten parissa ollessa olen sentään useimmiten pystynyt elämään enemmän hetkessä. 
Ja mukavia kohtaamisia onkin tässä lähiaikoina ollut, joista bloggaukseen liittyen oli tapahtuma Helsingissä, jonne varta vasten menin viime viikolla. Oli mielettömän hienoa tutustua ihmisiin, joiden kanssa yhteistä on vähintäänkin kiinnostus matkustelemiseen sekä bloggaamiseen. Ihanan aurinkoisia ihmisiä löytyi blogien takaa. Tilaisuudessa oli myös puhumassa SPR:n kehitysyhteistyötiedottaja Noora Kero, jota oli ilo kuunnella. 

Tämä tapahtuma muistutti minua taas siitä kuinka, ei vain matkoilla vaan kaikessa tekemisessä, tietynlaisten arvojen ja polkujen seuraaminen elämässä tuovat siihen elämään sitä syvyyttä ja aitoa iloa. Omassa elämässäni on poikkeuksellisesti ollut stressiä viimeisten viikkojen ajan, välillä enemmän ja välillä vähemmän, ja olen huomannut kuinka vahvasti yksi elämän osa-alue vaikuttaa niihin kaikkiin muihinkin. Lyhyt irtiotto toisenlaisiin piireihin muistuttivat minua taas siitä mihin haluan elämässäni keskittyä ja saivat minua oivaltamaan muutamia asioita. 

Kiitos siis suuresti kaikille läsnäolleille, jotka piristitte viikkoani!


Hyvää kuvamateriaalia illasta minulla on hyvin vähän (Nellan blogista löytyy!), mutta Helsinkiä tuli kuvattua enemmän. Ennen tapaamisen alkua minulla oli pari-kolme tuntia aikaa kierrellä ympäri Helsinkiä ja siinä ajassa ehdin tehdä kivan kävelylenkin kameran kera sekä istahtaa kahvikupposelle.

Matkailu jatkui seuraavana päivänä kun junailin Jyväskylään, edellisestä kohtaamisesta johtuen tyytyväinen virne naamalla, ja vietin siellä pitkän päivän. Junamatkalla en malttanut keskittyä mihinkään mukamas tärkeään, vaan pitkästä aikaa katsoin junan ikkunasta ulos maisemia katsellen ja lopun ajan luin blogeja ajatuksella.
Nyt olen taas Tampereella, fyysisesti ja henkisesti. En ole tosiaan ehtinyt edes matkakuumeilemaan, joten yhtäkään reissua ei ole vieläkään tiedossa! Vanhoista matkoista on kyllä tulossa juttuja, joten niillä mennään seuraavat viikot. 

Aurinkoista viikon alkua kaikille!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

8 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva tavata viime viikolla siellä bloggaajaillassa :) Toivottavasti törmätään vielä uudestaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi siistiä päästä juttelemaan sun ja muiden kanssa! Mukava ilta ja varmasti tavataan vielä uudestaankin :)

   Poista
 2. Ihan huippu tuo lausahdus: "Jos tahdot maailman olevan jollainen, sinun on elettävä kuin se olisi jo sellainen".

  Stressittömämpiä tulevia viikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ihana lausahdus, pitäähän tuo loistavasti paikkaansa :)

   Kiitos paljon! Mukavia viikkoja sinnekin!

   Poista
 3. Voih! Odotan innolla, että pääsen myös osallistumaan tämmöiseen tapaamiseen jossain kohtaa ja tapaan kaikki livenä :)) Ja hah, huudahdin ihan ääneen kun näin viimeisen kuvan! Siellä ollaan oltu laatulukemisen äärellä selvästi... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ, junamatka meni oikein rattoisasti kun oli hyvää luettavaa :)

   Ja aivan mahtavaa, että sinäkin pääset pian osallistumaan näihin tapaamisiin kun palailet sieltä reissuiltas!

   Poista
 4. Oli huippua tutustua ja kiitos vielä junaseurasta! Muuten ehdottaisin kahvittelua täällä Jyväskylässä, mutta kun itsekin täältä lähden viikonloppuna. Toivottavasti vielä kuitenkin nähdään ensi kuussa ennen kuin lähden taas reissuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella siistiä tutustua suhun ja kiitos itsellesi seurasta! Aattelinkin itseasiassa jos laittaisin sulle kahvittelusta viestiä, mutta ei sitten :D. Mutta enköhän pääse sinne ensi tapaamiseen taas lähettämään sut matkaan!

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!