Reppu on pakattu ja minä istun pian bussissa menossa Helsinkiin. Illasta lähtee laiva kohti Pietaria!


Sain kutsun lähteä muutaman muun matkabloggaajan tavoin pressimatkalle Pietariin. Pietariin meidät kuljettaa St. Peter Line. Matka kaupunkiin ei ole ensimmäinen, kävinhän siellä joulun alla vuonna 2012. Silloin kirjoitinkin laivamatkasta sekä lyhyestä päivästämme kaupungissa.

Luottopopot ja nykyinen luottoreppuni lähtevät matkaan mukaan <3

Aikaa kaupungissa ei ole yhtään sen enempää kuin viimeksikään, mutta on mahtavaa päästä näkemään kaupunki näin keväällä. Takaisin Suomen maalle palaan torstaina.
Palaan matkatunnelmiin pian! 


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

12 kommenttia:

 1. Hauskaa matkaa! Jään mielenkiinnolla odottamaan kokemuksiasi, koska sama matka on joskus käynyt itselläkin mielesssä. Tuo olisi niin helppo tapa käydä Pietarissa, kun viisumia ei tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla, tämä on kyllä kieltämättä helppo valinta kun ei tarvitse viisumia erikseen hankkia :)

   Poista
 2. Panulle jo toivotin hyvää matkaa, samat sinulle myös! :)
  Mielenkiinnolla ootan kuvia ja tekstejä ja toivottavasti ne nyt saa mut ryhdistäytymään ja järkkäämään kyseisenlaisen matkan itsellekin vaikkapa loppukesästä. Lomia ei ole tulossa, mutta 3 päivän vapaat on kyllä hyvinkin mahdollista järjestää, ei ole siis kuin itsestä kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri samaan aikaan kun laitoit kommenttisi, niin näinkin Panun astelevan kohti laivaa :D. Kiitos paljon!

   Ja hei just tossa Nellan kanssa puhuttiin, miten tää reissu ei edes vie sitä kolmea päivää. Lähtöpäivänä laiva lähtee illalla, niin päivän ehtii olee töissä tai puuhailee mitä lie ja paluupäivänäkin saapuu laiva sen verta aikaisin takaisin Suomeen (kello 8), että iltavuoroon ainakin kerkeää, jopa Tampereelle :). Suosittelen jo nyt visiittiä, viihtyisihän Pietarissa pidempäänkin kuin päivän, mutta pikareissultakin saa paljon irti :)

   Poista
  2. Joo, pakko sanoa, että tällä Pietarin-laivalla on kyllä erinomainen aikataulu. Ei tosiaan tarvitse käyttää kuin yksi lomapäivä. Muutoin en olisi tälle reissulle lähtenytkään, jos lomia olisi pitänyt uhrata enemmän.

   Poista
  3. Niimpä! Hyvät on aikataulut, ihan kummallista kun tämänkin päivän aikana on ehtinyt tehdä jo vaikka mitä kun tulimme niin aikaisin takaisin :)

   Poista
 3. Vau! Hyvää reissua! Pietariin meneminen laivalla on pyörinyt mielessä pitkään, se kun jotenkin on niin lähellä mutta silti niin erilainen. Nyt pitäisi vaan päästä sanoista tekoihin ja oikeasti mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Hanna! Ehkä kaupunki on liiankin lähellä, lisäksi viisumit aiheuttavat vaivaa. Mutta varsinkin laivalta saatu viisumivapaus 72 tunniksi on loistava juttu :)

   Poista
 4. Kiitos vielä huisista reissusta ja matkaseurasta! :)

  VastaaPoista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!