Tämä viikonloppu on ollut todellinen tapahtumien viikonloppu Tampereella. 

Eilen ja tänään on ollut monenlaisia tapahtumia: Ravintolapäivä, Museoiden yöRakas TampereSpeedway Grand PrixEurooppalainen ruokatori, Telakan kevätkirppis ja mitä vielä. Aurinko paistoi todella lämpimästi ja kaupunki täyttyi ihmisistä. Minäkin olin molempina päivinä nauttimassa upeasta kevätilmasta ja kansainvälisestä tunnelmasta.Lauantaina Ravintolapäivä oli suurin syy lähteä liikkeelle. Valinnanvaraa oli runsaasti, mutta niin oli ihmisiäkin! Muutamassa paikassa luovutimme hetken seistyämme pitkässä jonossa, mutta ehdimme silti maistella useampaa herkkua päivän aikana. Parempaa ilmaa ei olisi tosiaan voinut päivälle toivoa, joten koko aika meni ulkona istuskellen ja kävellen. 

Kevätrullia! Nami!
Tacoja tarjoiltiin kodin ikkunasta ja nautiskeltiin viihtyisällä sisäpihalla.
Salaatit ja keitot olivat suosittuja Koskipuistossa.
Nämä kakunpalat lähtivät itseasiassa ilmaiseksi mukaan Tokmannilta.

Museoiden yö oli meillä harkinnassa, mutta koska Tampereen museot ovat tuttuja ennestäänkin ja iltaa kohden alkoi väsy painamaan, niin se jäi lopulta välistä. Kesän aikana tulen kyllä vierailemaan Vapriikissa katsomassa Afroditen valtakunta - näyttelyn, mutta varaan sille sitten oman aikansa.

Sunnuntaina aurinko paahtoi vielä lämpimämmin ja tieni kulki kevätkirppiksen ja Laukontorin kautta kahvilan terassille raikastavalle mangopirtelölle. Päivä jatkui vielä Koskipuistoon muutamiksi tunneiksi auringosta nauttimaan ja moni muukin oli saanut saman idean. Vielä päivän kääntyessä iltaan, oli ihmisiä puistoissa mukavasti liikkeellä. On tämä aurinko ja kesän tulo vain niin mahtavaa, Tampereestakin tulee niin erilainen paikka kun aurinko kaivautuu piilostaan.

Telakan kevätkirppiksellä


Telakan vieressä on Pakkahuone, missä oli Muotikirppis, joten uteliaisuudesta poikkesimme
sielläkin pikaisesti.Osallistuikos joku teistäkin ravintolapäivään - tai johonkin muuhun tapahtumaan - tänä viikonloppuna?


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

4 kommenttia:

 1. Mua kyllä niin harmittaa, että Ravintolapäivä ja kaikki muutkin viikonlopun tapahtumat jäivät tällä kertaa välistä muuton vuoksi! Nähtävää ja koettavaa olis riittänyt Jyväskylässäkin etenkin lauantaina, mutta... no, nyt kävi näin. Hyvä, että monet muut ovat kuitenkin päässeet nautiskelemaan kesän ekasta viikonlopusta ja ohjelmarunsaudesta munkin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin sun blogistas, että nyt koitti lähtö! Harmi kyllä, että jäi tuolla lailla pienestä ajasta kiinni, mutta toisaalta oli sulla loistava syykin jättää nämä tapahtumat välistä :)

   Poista
 2. Mullakin jäi viime viikonloppuna töiden takia kaikki kiva välistä mutta ehkä ens kerralla sitten! Ihanaa kun kesä tulee ja samoin kaikkia tapahtumia. Kaupungit herää pikkuhiljaa eloon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi näitä tapahtumia on odotettavissa enemmänkin tulevien viikkojen aikana :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!