Heinäkuussa kävin Turussa flowparkkailemassa. Seikkailupuiston lisäksi ehdin tehdä kaupungissa pari lyhyttä kävelylenkkiä. Kovinkaan paljoa en siis ehtinyt kiertelemään, mutta kivahan se oli pitkästä aikaa käyskennellä kaupungin kaduilla. Harmi etten ollut varannut enempää aikaa Turulle. Olin sen tosin tehnyt tietoisesti, ajatellen Flowparkin vievän voimani, mutta lopulta olisin jaksanut kierrellä kaupungissa muutaman ylimääräisenkin tunnin. 

Kesäinen Turku on kaunis. Erityisesti värikäs ja monimuotoinen arkkitehtuuri pistää silmään. Aurajoelle en edes ehtinyt kuin ohimennen, mutta edellisillä vierailuilla olen viihtynyt sen varrella hyvin. Olen käynyt Turussa silloin tällöin, mutta useimmiten ohikulkumatkalla. Aikaa on tällöin ollut käytettävissä vain muutama tunti tai korkeintaan puolikas päivä. Turun satamasta tuli joskus lähdettyä hauskoihin seikkailuihin. Nähtäväksi jää lähdetäänkö tulevalle Floridan reissullekin Turun satamasta, Tukholmaan kun on tarkoitus mennä tavalla taikka toisella.Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Kyseessä on kansainvälinen tempaus ja Suomessa sitä vetävät Satu Destination Unknown - blogista, Nella Kaukokaipuu - blogista ja Veera Running With Wild Horses - blogista. Ohjeet voit lukea täältä.

Minut löytää Instagrammista nimimerkillä curiousteea.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

8 kommenttia:

 1. Turku on kyllä super ihana kesäkaupunki - kuten näistä sun muutamistakin kuvista välittyy. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kotikaupungista! Pitäisi varmaan useammin kyllä tuollakin pyörähtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai en tiennytkään, että olet turkulainen :)! Hauska kuulla!

   Poista
 3. Mä oon aikanaan asunu Turussa opiskeluaikoina noin 5 vuotta... on kyllä tunnelmallinen kaupunki, vaikken valitettavasti voi sanoa kaikista turkulaisista samaa... ;) yhtään turkulaista kaveria ei ole niiltä vuosilta säilynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle Turku on sitten ehtinyt tulla tutuksi! Harkitsin itsekin Turkua opiskelukaupungiksi, mutta elämä vei muualle. Tavallaan harmi, että paikallisia kavereita ei Turusta jäänyt, mutta eihän sillä väliä ole mistä ne parhaimmat tyypit elämäänsä löytää!

   Poista
 4. Turku on mulle yksi suuri tuntematon. Koskaan ei ole tullut siellä kunnolla käytyä (ok, joskus muumimaassa;), muutenkin tuo läntinen Suomi on mulle seutua jossa en ole käynyt. Olisipa kiva lähteä tuonnepäin vaikka roadtripille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumimaailma <3! Sinne voisikin mennä taas joku kesä :). Roadtrip on hyvä idea, auton kanssa pääsee vähän syrjemmällekin matkustamaan kätevästi.

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!