South beachilla kävimme muutamia kertoja pyörähtämässä. Ensimmäisen kerran suuntasimme sinne aikomuksena nauttia rantaelämästä muutaman tunnin ajan. Päivän olisimme kuitenkin voineet valita paremminkin, koska pilvisyys ja tuuli tekivät lämpimästä ilmasta edellispäiviä viileämmän. Ei siis puhettakaan, että olisin monen muun hullun tapaan maannut rannalla bikineissä. Uimisesta nyt en ollut missään vaiheessa haaveillutkaan, koska 20-30 asteen lämpötiloilla minua harvoin saa veteen palelemaan. Itse ranta on kuitenkin nätti ja piknikointi meren pauhun äärellä mukavaa. Kummasti meren läheisyys aina virkistää.
Lopulta tuuli uiversi kuitenkin niin kylmästi vaatteet päälläkin, että siirryimme tyynempään ja lämpimämpään, eli Ocean driven kadulle kävelemään. Lämpötila tuntui heti nousevan useamman asteen ja myöhemmin pilvetkin hävisivät, jolloin aurinko porotti jo kuumasti. Rannalle emme kuitenkaan enää sinä päivänä palanneet.Ocean drive on tunnettu katu Miamissa, kivan puiston toisella puolella on biitsi ja meri, toisella puolella auto- ja kävelytie sekä kalliita ravintoloita. Kaduilla liikkuu timmejä vartaloja ja mattimeikäläisiä sekaisin, autotiellä bongailee mitälie Ferrareita ja "lamborgiinejä", jotka kuulemma näyttävät hyvältä ja maksavat täällä vähän. Itse pidän enemmän auton näköisistä autoista (Ladoista, Jeepeistä) ja arvostan moottoriajoneuvoista ulkonäöllisestikin enemmän makeita moottoripyöriä ja söpöjä skoottereita, mutta näkyyhän niitäkin kaduilla. Hauskoja sähköpyöriä ja segway-ajoneuvoja kulkee myös, ne vasta veikeitä ovatkin. Kun kahvilassa istuskellen katselin pitkän segway-jonon menevän ohitse, niin siinä pystyi mielessään katsomaan tulevaisuuteen.

South Beach on kuin mikä tahansa ihmisten kansoittama rantalomakohde, joten en oikein osaa olla paikasta mitään mieltä. 

Ihan jees, mutta not my cup of tea. En tietenkään tarkoita, ettenkö olisi Miami beachilla viihtynyt. Muutaman kerran tuon ensimmäisen päivän jälkeenkin poikkesimme alueella syystä tai toisesta. Minun Miamini ei kuitenkaan löytynyt täältä, löysin sen toisaalta, mutta niistä paikoista lisää myöhemmin.


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

4 kommenttia:

 1. Kävimme mekin tuon, kuitenkin ihan kuuluisan, South Beachin vilkaisemassa Miamissa poiketessamme, mutta varsinaisen vaikutuksen minuun teki vasta Biltmore -hotellin uima-allas. Pidän uimisesta kuntoilumuotona ja tuolla olisi siihen ollut tilaa. Kuva löytyy tämän jutun kuva-albumista (Picasasta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Miami beachin kohokohta oli auringonlasku pienellä kattoterassilla, mutta siitä lisää myöhemmin :). Kiitos linkistä, tutustun siihen myöhemmin! Miami beach on ihan näkemisen arvoinen, mutta liian kauaa en sinne aikaa käyttäisi.

   Poista
 2. Tosi kivan nakoista siella! Ja kaduilla KAVELEE ihmisia :) Pitaisi itekin paasta sinne kaymaan... Ei tama valimatka kuitenkaan niin ylitsepaasematonkaan ole! Jaan odottelemaan seuraavia tarinoitasi sielta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nättiä oli :)! Ja totta, tuo on niitä harvoja paikka Miamissa(kin) missä ihmisiä oikeasti käveli laumoittain kadulla :D. Se oli todella kiva tässä autojen maassa.. Kannattaa joskus poiketa Miamin / Floridan suunnilla. Lisää tekstejä tulossa, kiva kun käyt lukemassa :)

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!