Huhtikuu lähenee, mikä tarkoittaa kevättä ja messuhulinaa. 

Tampereella järjestetään huhtikuussa 15.-17.4.2016 Supermessut, joka pitää sisällään ensinnäkin Kotimaan Matkailun, mutta sen lisäksi myös osiot Puutarha, Keräily ja April Fest. Viimeisimmän makunautinnot kiinnostavat meikäläistä yhtä paljon kuin ensimmäisen matkatarjonta ja tarkoitus olisikin osallistua messuille pitkästä aikaa. Muutaman kerran olen paikalla käynyt, mutta tällä kertaa vuorossa on erityisen kiva visiitti, kiitos ohjelman ja mukana olevien ihmisten.


Messuilla on siis luvassa paljon ohjelmaa, joista haluan mainita erityisesti perjantain aikataulussa olevan ohjelman Kotimaan Matkailun puolella. Perjantaina kello 13 lavalla meinaan nähdään Rimma ja Laura, jotka puhuvat matkabloggaamisesta. Samalla lavalla kello 16 nähdään myös Liisa Tyllilä Hiking Travelilta, joka tuli tutuksi viime vuoden tammikuussa kun me matkabloggaajien kesken lumikenkäilimme ja kiertelimme kaupunkia bussilla hänen johdattamanaan. Se olikin metka viikonloppu! Lisäksi messuilla pääsee katselemaan flamencoa, standuppia raumalaisittain, musiikkiesityksiä ja mitä vielä.

Mikäli sinä haluat myös lähteä Supermessuilla pistäytymään, niin jätä ihmeessä kommenttisi tähän postaukseen, koska arvon vastanneiden kesken 5 x 2 lippua messuille. Arvonta on käynnissä keskiviikkoon 6.4.2016 kello 16 asti.Kerro mikä sinua messuilla kiinnostaa eniten; Puutarha, Matkailu, Keräily vai April Fest. Jätäthän sähköpostiosoitteesi mistä sinut saa kiinni tai lähetä minulle viestiä osoitteeseen teea@curiousfeet.com. Voittajien nimet / nimimerkit julkaisen tässä tekstissä ja otan heihin yhteyttä sähköpostitse.

Arvonta on päättynyt, voittajiin (Salli, Katri, Nelliina, Kipsuli ja Nina) on otettu yhteyttä. Onnea kaikille!

Mikäli saavut Tampereelle kyseisenä viikonloppuna muualta Suomesta, niin Dream Hostel & Hotellilla on käynnissä messutarjous. Hotellihuoneen kyseiselle viikonlopulle saa 75 eurolla varauskoodilla SUPER16.

Nähdäänkö Supermessuilla?


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

17 kommenttia:

 1. Olipa hyvä, että satuin lukemaan tämän, koska en ollut kuullutkaan noista Supermessujen ajankohdasta. Arvonnassa siis mukana. :)

  VastaaPoista
 2. Kotimaan matkailu ehdottomasti. Pahaksi en laita myöskään puutarhaa ja kukkasidonna SM kisoja.

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostais lähinnä kotimaan matkailu-osio Supermessuilla. Viime vuonna olin messuilemassa ja ilman muuta haluaisin nytkin mennä. Mukaan arvontaan :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Puutarha sekä matkailu kiinnostaisi minua. Mukaan arvontaan.
  -Ailaa

  VastaaPoista
 5. Tarkoitus olis käydä aupermessuilla hieromassa kauppoja kasvihuoneesta, eli liput tulisi kyllä tarpeesee! :) katri.santalahti@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Eniten kiinnostaa Puutarha, mutta on kiva kun samalla lipulla pääsee useaan kiinnostavaan osioon. Parin vuoden messutauon jälkeen olisi mahtavaa voittaa liput, eli mukana arvonnassa!
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Puutarhamessuja odotan innolla ja kotimaan matkailu kiinnostaa myös, Kaikki osastot kiertelen kuitenkin.

  VastaaPoista
 8. Puutarha kiinnostaa eniten.

  Eva
  eevasolna@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Keräily kiinnostaa eniten, mutta myös matkailu.

  VastaaPoista
 10. Moikka! Puutarha ei oikein herätä kiinnostusta,koska omaa pihaa ei ole, mutta kaikilla muilla osastoilla haluan käydä. Viini erityisesti kiinnostaa :). Laitan sulle sähköpostia jälkikäteen. T. Nina

  VastaaPoista
 11. kotimaan matkailu kiinnostaa ja Tampereen messut ovat mitä parhaimat kotimaan osalta arvontaan mukana jyrki

  VastaaPoista
 12. kotimaan matkailun kannalta Tampere paras näkee kohteita sekä messuilla voi nähdä puutarha ja keräily asioita arvontaan mukaan

  VastaaPoista
 13. Muutama lomapäivä juuri tuolloin, kyllä kiinnostaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ja eniten kiinnostaa kotimaan matkailu..

  VastaaPoista
 15. Keräily ja kotimaan matkailu kiinnostaa, mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 16. Kaikki kiinnostaa, eniten antiikki t.Matti

  VastaaPoista
 17. Moikka. Kyllä kotimaan matkailu kiinnostaa ja myös puutarhajutut . Mielenkiintoista varmaan paljon kiva olisi mennä joten mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!