Lähtöpäivä lähestyy. Check in on tehty. Kämppä on puunattu. Sähköposteihin on vastattu ja matkalaukkukin on pakattu. Koko päivän olen viipeltänyt kotona menemään, välillä istunut alas koneen ääreen ja hoidellut erinäisiä asioita, välillä iloisesti tanssahdellut musiikin tahtiin pyyhkeitä pyöritellen. Ja toki jätän aina asioita myös viime tippaan, joten tuli myös käytyä hakemassa matkalukemista kirjastosta sekä snorklausvehkeet kaupasta.

Marraskuulle on matkoja buukattuna nyt kaksi. Ensimmäinen reissu tuli varattua jo kesällä. Heinäkuussa tein päätöksen, että marraskuussa karkaan aurinkoon, edes hetkeksi. Viikon ajan me nautimmekin olostamme Guadeloupen auringon alla. Veikkaan, että eniten viihdymme vedessä snorklaillen. Lisäksi patikoimaan on tietysti päästävä. Ja toivottavasti ravintolatarjonta ei petä ja pääsemme herkuttelemaan useasti.

Lennämme Guadeloupelle Pariisin kautta. Finnair kuljettaa meidät Pariisiin ja Pariisista jatkanme Air Francen siivin. Katsotaan miten Air France toimii tällä reissulla, aiemmat reissut lentoyhtiön siivin eivät meinaan ole oikein vakuuttaneet. 

Lähtö koittaa aivan pian ja reissua voi seurata Instagrammista, jossa olen nimellä curiousteea!


Imatralle tehtiin miehen kanssa yhden yön reissu maaliskuussa

Ahmaskoskensiltaa Oulun lähellä käytiin ihailemassa heinäkuussa

Melontaretki Tampereella viime kesän loppuvaiheilla


Toinen reissu varattiin melkeinpä hetken mielijohteesta Saanan kanssa. Rikkautta ovat ystävät, joiden kanssa mielenkiinnon kohteet kohtaavat ja mielenkiintoisia matkakohteita on molempien mielestä lopumattomiin.

Malediivit, Thaimaa, Irlanti, Slovenia? Käy, käy, käy, käy. 

Hyviä vaihtoehtoja oli monia ja me päädyimme pikaisen chattauksen ja lentojen etsimisen perusteella Mallorcalle patikoimaan. Viitisen päivää vierähtää Mallorcan saarella ja matkaan lähdemme marraskuun loppupuolella. 


Viimeksi reissattiin Saanan kanssa ulkomailla maaliskuussa kun osallistuttiin Visit Swedenin pressimatkalle Björklideniin

Saanan kanssa on ihailtu Ruotsin Lappia myös syksyllä 2015

Mallorcan reissu osuu samaan ajankohtaan kuin mun ja Saanan viime vuonna tehty reissu Tukholmaan


Kuullaan tien päältä!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

0 kommenttia

Kerropas mitä mieltä sinä olet!