Seuraava reissuni ulkomaille suuntautuu Amsterdamiin!
Kävimme Amsterdamissa reilut kolme vuotta sitten ja se olikin itseasiassa yksi ensimmäisistä matkoista, joista kirjoitin tähän nykyiseen blogiini. Silloin muutaman päivän aikana tuli tehtyä kaikenlaista hauskaa, kuten kokeiltua Airbnb:tä ensimmäistä kertaa (ja ihastuttua, tässä olen tullut jo Airbnb-expertiksi kolmessa vuodessa!), käytyä seksimuseossa, nautittua jazzista tunnelmallisessa kuppilassa, käveltyä kymmenittäin kilometrejä ja syötyä hyvin.

Sen reissun jälkeen sitä päätti, että jossain kohtaa pitää päästä takaisin tutkimaan lisää. Keväällähän sinne oli tarkoitus mennä Saksasta käsin Brysselin matkan yhteydessä. Skippasin sen silloin kuitenkin hyvästä syystä, sähköpostiini kun oli tullut kutsu matkalle mukavalta taholta.

TravelBird kutsui minut Amsterdamiin viikonloppua viettämään. Kuulin yrityksestä ensimmäistä kertaa matkamessuilla. En ole sitä kuitenkaan ehtinyt vielä omin rahoin testata, joten yrityksen lähettämä kutsu tulikin siinä mielessä hyvään saumaan. Matkakuumeen nostatukseen saitti toimii takuulla!


Tällä reissulla olisi tarkoitus tehdä pieni osa niistä jutuista, jotka ensimmäisellä reissulla jäivät tekemättä, kuten nousta pyörän satulaan. Amsterdam on myös mainio museokaupunki, mutta viimeksi maltoimme tosiaan käydä vain yhdessä museossa. Ehkä nyt pääsen johonkin toiseenkin museoon tutustumaan.

TravelBirdilla on käynnissä arvonta, johon kannattaa ehdottomasti osallistua mikäli reissujalkaa vipattaa! Klikkaa alla olevaa kuvaa ja jätä yhteystietosi. Osallistut 100 euron lahjakortin arvontaan. Arvonta on avoinna 26.7.2015 kello 23:59 asti.
Mikäli on jakaa vinkkejä erityisesti museoista, katutaiteesta ja kahviloista, niin otan hyvin mielelläni vastaan!

Nyt voisinkin aloittaa pakkaamisen ja syventyä Mondon Amsterdam-oppaaseen. Reissua voi seurata Instagrammissa, sinne päivittelen kuvia Amsterdamista. Blogin puolella kirjoittelen matkasta sitten reissun jälkeen. Ihanaa viikonloppua!


*Matka toteutetaan yhteistyössä TravelBirdin kanssa.*


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

8 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa :) t. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni, matka oli parempi kuin olisin voinut toivoa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Matti! Oli oikein mukava reissu. Amsterdam on hyvä kaupunkikohde!

   Poista
 3. Ihanaa reissua Damiin!!! ottakaa paljon reissukuvia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Oli todella mukava reissu! Pian alankin käymään kuvia tarkemmin lävitse :)

   Poista
 4. Piti tulla tännekin kommentoimaan, että aivan ihania reissukuvia sulla ollut Instassa. Postausta odotellessa! :)

  VastaaPoista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!