Syyskuu, yksi kauneimmista kuukausista, on täällä. 

Luonto senkun kaunistuu päivä päivältä ja jatkuvasti kuulen itseni huokailevan kuinka kaunis Suomi voikaan olla. Teimme ystäväporukalla jo perinteeksi muodostuneen mökkireissun viime viikolla ja kävimme sienessä sekä marjassa. Mökkireissu oli taas kerran loistava ja mieli levännyt sieltä lähdettäessä.
Kaipuu on silti ollut myös pohjoiseen. Jo elokuun alusta olen haikaillut ruskamatkalle Lappiin. Viime syksynä olin Visit Swedenin  kutsumana muutaman päivän pressimatkalla Ruotsin Lapissa Björklidenissä ja reissu oli yksi vuoden parhaimmista. Hetken jo harkitsin osallistuvani eräälle toiselle seuramatkalle pohjoiseen, mutta reissun ajoitus ei vain sopinut omiin aikatauluihini vaikka kuinka käänsin ja väänsin. Onneksi ehdin nauttia metsästä ja ruskasta täällä Pirkanmaalla.

Tuo Ruotsin reissu on ollut jollain tavalla erityinen. Hassua miten tavallaan niin pienet asiat laittavat pääkopassa asiat ensin sekaisin ja sitten järjestykseen. Elämässähän kohokohtia tulee ja reissut kuuluvat niihin tietysti, jotkut matkat isommin kuin muut. Viime syyskuu vain oli niin mainio kaikin puolin ja tuntuu, että siitä kuukaudesta alkoi aivan uudenlainen vaihe elämässä kun pääsin sinkkuelämänkin makuun oikein kunnolla.
Matkan mahdollisti Visit Sweden


Ruotsin reissulla tein muutamia asioita ensimmäistä kertaa, kuten käväisin jäätiköllä ja pääsin istumaan helikopterin kyytiin. Tapasin myös ensimmäistä kertaa Saanan ja vietin laatuaikaa myös ennestään tutun Panun kanssa. Reissu toimi loistavana aloituksena mahtavalle syksylle ja talvelle.

Nauttikaahan syksystä! Ja muuten, mikäli olette Tampereen suunnalla loppukuusta, niin muistakaa, että Tampereen päivää juhlitaan 30.9.-2.10.2016!


LUITKO JO NÄMÄ JUTUT?

2 kommenttia:

 1. Tuota vuoden takaista seikkailua Ruotsissa kelpaa kyllä muistella. Oli kertakaikkisen loistava reissu täynnä uusia kokemuksia.

  Itsekin olen tässä fiilistellyt nyt kunnolla matkaamme. Harmi, että tänä vuonna vastaavaan ruskareissuun ei ole mullakaan mahdollisuutta. Kartoitin kyllä mahdollisuuksia matkustaa tyyliin Kilpisjärvelle, mutta aikataulu ei millään taipunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kelpaa, mahti reissu :). Oot sinäkin sitten pohtinut vastaavaa reissua. Harmi, ettei kummallakaan aikataulut antaneet periksi tänä syksynä.

   Poista

Kerropas mitä mieltä sinä olet!